Skip to main content

Slik lar appene bruke Trusted Devices i Windows 10

Slik lar appene bruke Trusted Devices i Windows 10

Geoffrey Carr

Microsoft har tatt med et alternativ i Innstillinger-appen for Windows 10 for å tillate appene på PCen å bruke din Forvissede enheter. I denne sammenhengen kan en hvilken som helst enhet som du ofte kobler til systemet, merkes ned som en pålitelig enhet. Det kan være hvilken som helst maskinvare du kobler til din Windows 10-PC eller følger med PCen, nettbrettet eller telefonen. Enhver ekstern lagringsenhet som Pen Drive, SSD osv., Xbox gaming konsoll, TV eller Projector som du har koblet til PCen din, kan regnes som pålitelige enheter.

La apps bruke Trusted Devices i Windows 10

Du kan bruke en innebygd personverninnstilling i Windows 10 som hjelper til med å kontrollere hvilke apper som kan bruke og kommunisere med enhetene du har koblet til. Følg trinnene nedenfor for å konfigurere denne personverninnstillingen:

1. Start Innstillinger-appen ved å trykke på tastekombinasjonen Windows-tast + I.

2. Klikk på Personvern (plassering, kamera), som vist i bildet ovenfor.

3. I vinduet til venstre i vinduet Personverninnstillinger ruller du ned til bunnen og klikker på Andre enheter.

4. Nå, på høyre side av vinduet, kan du se en seksjon med tittelen Bruk pålitelige enheter, som vist i bildet ovenfor.

5. Under denne delen kan du se listen over enheter som er koblet til PCen. I mitt tilfelle er det bare en.

6. Hvis du vil at appene på PCen skal bruke disse enhetene, bytt du på den valgte bryteren La apps bruke min til På-stillingen. Her er navnet på enheten navnet på enheten du vanligvis kobler til, til din PC.

7. I tillegg til dette kan du også konfigurere hvilke apper som kan bruke disse enhetene. For å gjøre dette, slå på skiften foran de ønskede appene.

På denne måten kan du konfigurere din pålitelige enhet til å brukes av apper på din Windows 10-PC.

Det er også viktig å merke seg at du får tilgang til appenes nettsted for mer informasjon om hvordan appene dine og enhetene fungerer, og hvordan kan de vesentlig påvirke personvernet ditt.

Link
Plus
Send
Send
Pin