Skip to main content

Optisk stasjonsbrett åpnes ikke? Tips for å åpne fast CD DVD-brett

Optisk stasjonsbrett åpnes ikke? Tips for å åpne fast CD DVD-brett

Geoffrey Carr

Det kan til tider forekomme, spesielt hvis datamaskinen din er gammel, at CD / DVD / Optisk diskbrett bare ikke åpnes selv om du klikker på knappen Eject eller Open. Det kan åpnes til tider, og likevel på andre tidspunkter vil det bare nå. Hvis du står overfor dette problemet, er det noen ting du kan prøve.

Optisk stasjon skuff åpnes ikke

1. Start omstart Windows-PCen din og se om den hjelper. Jeg har funnet ut at en enkel omstart løser mange problemer, inkludert denne. Du kan også prøve å klikke på Eject-knappen mens datamaskinen starter og se om den fungerer.

2. Kontroller om det finnes noen låsingsprogramvare på datamaskinen din, som forbyder at brettet åpnes.

3. Kontroller at alle strømkablene ikke er løs og er riktig tilkoblet.

2. Åpne Datamappe og høyreklikk ikonet for CD- eller DVD-stasjonen som sitter fast, og klikk deretter på Eject.

3. Se etter et lite hull under kjørebrettet. Dette er den manuelle skuffutgivelsen. Ta en pinne eller et rettet papir, klikk og sett inn og skyv det i hullet. Samtidig må du kanskje fortsette å trykke på skuffens Åpne eller Eject-knappen.

Jeg håper en av denne hjelpen. Hvis det ikke gjør det, kan du prøve denne freeware skuffen å åpne og lukke en fast optisk stasjon skuff.

Stativ med optisk stasjon fast

Sjekk ut Skuffkontroll. Dette verktøyet lar brukerne åpne eller lukke sin optiske stasjon uten å bruke datamaskinens knapp. Den viser radioknapper for opptil 4 optiske stasjoner. Det er et enkelt verktøy for å åpne eller lukke skuffen for optiske stasjoner.

Dette er ganske praktisk å ha hvis skuffen din blir ofte fast på grunn av en eller annen grunn.

Dette innlegget viser deg hvordan du kan koble ut eller lukke CD / DVD-skuffen ved hjelp av hurtigtast, snarvei eller freeware.

Hvis ting fortsatt ikke trer ut, antar du at du må åpne maskinens sidepaneler og åpne skuffen manuelt, enten selv eller med hjelp av en tekniker.

Vet du om flere triks? Vennligst gjør del under i kommentarfeltet!

Se dette innlegget hvis din Windows 10 kan ikke finne DVD- eller CD-stasjon.

Link
Plus
Send
Send
Pin