Skip to main content

Flytt innhold fra EverNote til OneNote ved hjelp av Evernote2OneNote

Flytt innhold fra EverNote til OneNote ved hjelp av Evernote2OneNote

Geoffrey Carr

Evernote er en av de beste digitale notat å ta apps som er tilgjengelig på nesten alle plattformer, inkludert web. Nesten alle typer mennesker vet verdien av Evernote. Evernote er imidlertid ikke helt gratis. Åpenbart kan du få den gratis Evernote-kontoen, men den kommer med mange barrierer som de må løftes ved å kjøpe betalt konto.

Dette er hvor OneNote excels som dette er gratis for alle og alle plattformer. Akkurat som Evernote, kan du bruke sin konkurrent på Windows PC, Windows Phone eller andre plattformer, inkludert web. Det mest interessante er at hvis du bruker den nyeste versjonen av Windows, kan du få OneNote-appen som en innebygd funksjon. Det betyr at det ikke engang må installeres manuelt. Bare logg deg på OneNote-kontoen din og begynn å bruke den - så enkelt som det.

Nå, hvis du vil slippe Evernote som du har brukt på Windows eller hvor som helst, og vil bruke OneNote, kan det hende du får problemer fordi det ikke er noe valg i Evernote for å eksportere notatene. Det betyr at du må kanskje overføre notater fra Evernote til OneNote manuelt? NEI.

Evernote2OneNote for Windows PC

Her er en Windows-programvare kalt Evernote2Onenote. Det gjør hva det står. Det betyr at du kan eksportere notater fra Evernote og importere dem til OneNote uten problemer og øyeblikk. Evernote2Onenote er en gratis og bærbar programvare tilgjengelig for nesten alle Windows-versjoner. Før du bruker denne programvaren, bør du vite at:

  1. Det virker ikke med forhåndsinstallert OneNote-app som følger med Windows 10 eller 8.1. Du må installere OneNote manuelt.
  2. Du må ha Evernote app på din PC. Logg inn er også nødvendig.
  3. Du må ha OneNote 2013 eller 2016 for å bruke denne programvaren. Ellers vil det ikke fungere.
  4. Pass på at du har Microsoft.NET Framework 4. Hvis du ikke har dette, kan du hente det herfra.

Flytt innhold fra EverNote til OneNote

Dette er veldig enkelt. Først last ned Evernote2Onenote til din PC og åpne den. Du får et vindu som dette,

Det aller første er "Evernote Notebook" -valg. I Evernote kan du lage forskjellige notatbøker for å kategorisere notatene dine. Velg derfor en notatbok du vil importere. Deretter velger du en dato. Du kan eksportere notater fra Evernote som er nyere enn X-dato.

Endelig, slå på Start Importer knapp.

Etter at du har importert til OneNote, vil notisboken se slik ut,

Import notat: Evernote2OneNote migrerer ikke Evernote-koder. Derfor må du legge dem til senere.

Hvis du liker Evernote2Onenote, kan du laste den ned fra her.

OneNote Importer Tool er et lignende verktøy fra Microsoft som lar deg overføre Notater fra Evernote til OneNote.

Link
Plus
Send
Send
Pin