Skip to main content

OneNote Importer Tool: Overfør Notater fra Evernote til OneNote

OneNote Importer Tool: Overfør Notater fra Evernote til OneNote

Geoffrey Carr

To av de mest populære notatbøkene som er tilgjengelige i markedet er OneNote og Evernote. Konkurransen mellom dem blir tøffere om dagen. Så, i et forsøk på å tiltrekke seg kunder mot tilbudet og sikre en jevn overgang, har Microsoft utviklet en ny OneNote Importer Tool rettet mot å hjelpe brukerne til å flytte hele innholdet fra Evernote til OneNote Enkelt.

OneNote Importer Tool fra Microsoft lar deg overføre, eksportere / importere, flytte, migrere data, innhold og notater fra Evernote til OneNote enkelt på Windows PC.

Overfør Notater fra Evernote til OneNote

Vær oppmerksom på at for å komme i gang for å overføre Evernote-notatene til OneNote, trenger du en PC med Windows 10/8/7. Når Evernote-notatene dine er importert, kan innholdet synkroniseres på alle enhetene dine - Mac, iOS og Android. For å øke overføringsprosessen anbefales det at du har installert Evernote for Windows. Bare logg inn på Evernote for Windows med Evernote-kontoen din og sørg for at de nyeste notatene dine synkroniseres før du importerer.

Gå til lenken uthevet på slutten av artikkelen, og klikk på 'Last ned importør' -knappen.

Deretter klikker du på "Kom i gang" -knappen.

Deretter velger du Evernote-innhold fra venstre, og klikker på "Neste" -knappen.

Nå, logg inn med din Microsoft-konto og ved å logge på, velg, velg "Importer" -alternativet og klikk på det.

Vent på at prosessen skal fullføres.

Etter ferdigstillelse vil du motta et varsel som bekrefter ferdigstillelsen av importprosessen. Du kan nå se hele Evernote-innholdet i OneNote-programmet.

Flere funksjoner tilgjengelig i OneNote, som gratisformet lerret som ga brukerne muligheten til å blande tekst, dokumenter, bilder, lyd, gratis online-tilgang og ubegrensede månedlige opplastinger, gir OneNote en overhånd over konkurrenten Evernote.

OneNote Importer Tool nedlasting

Microsoft mente at Evernote-brukere ønsket å overføre innholdet til OneNote, men det som holdt dem tilbake på den tiden var ikke tilgjengeligheten av et verktøy som kunne gjøre overgangsprosessen, en jevn affære.

For å gjøre livet enklere ble OneNote Importer Tool avduket. Det er bare tilgjengelig for brukere av Windows-PCer. Få det i dag på OneNote.com.

Evernote2OneNote er et annet verktøy som lar deg overføre Notater fra Evernote til OneNote.

Link
Plus
Send
Send
Pin