Skip to main content

WinCompose: Komponere Nøkkelfriprogram for å sette inn spesialtegn og symboler

WinCompose: Komponere Nøkkelfriprogram for å sette inn spesialtegn og symboler

Geoffrey Carr

Når du bruker Microsoft Word, trenger du noen ganger å bruke spesialtegn og symboler. Sette inn slike symboler er ikke en vanskelig oppgave; fordi alt vi gjør er å gå til 'Sett inn' og deretter gå til 'Symbol' og sett inn symbolet eller tegnet vi ønsker. Men å sette inn disse symbolene og tegnene når du arbeider i Wordpad eller et sted der symboler ikke er lett tilgjengelige, blir svært vanskelig. Hvis du også har møtt lignende problemer, så WinCompose er den perfekte komponere nøkler søknad for deg å komponere nøkler og spesialtegn.

Det finnes andre alternativer for komponering av spesialtegn og symboler. Disse programmene inkluderer CKFW, FreeCompose, Unichars og AllChars. Ingen av disse programmene lar deg imidlertid sette inn spesialtegn og symboler ved hjelp av korte og svært intuitive tastekombinasjoner. Et enkleste eksempel vil være symbolene i hjertet! Dette symbolet kan genereres ved hjelp av de åpenbare tastene som er '<' og '3'. Enkelt, ikke sant?

Sett inn spesialtegn og symboler

WinCompose-programmet er en komponent for Windows, utviklet av Sam Hocevar. Med denne ekstremt brukervennlige applikasjonen kan du generere spesialtegnene som é ž à? Ř ø? ¤? «? ??? ?? som gjør bruk av enkle og intuitive tastekombinasjoner. WinCompose komponere nøkkel er veldig enkelt å laste ned, og på grunn av sin lille størrelse tar det svært mindre tid å laste ned. Bare klikk på nedlastingskoblingen, og skriv nøkkelprogrammet lastes ned innen få minutter. Kjør programmet og du vil ha programmet installert på systemet ditt. Et ikon vil vises i systemstatusfeltet nederst til høyre på skjermen.

For å gjøre WinCompose-arbeid, må du trykke på "Høyre Alt" -tasten. Fargen på torget i midten av ikonet endres til grønt fra svart.

Denne endringen i farge indikerer at du nå kan begynne å lage spesialtegn og symboler. Alt du trenger å gjøre er å trykke på tastene som vil gjøre spesialtegnet, den ene etter den andre. Her er noen eksempler på symboler og tegn som kan gjøres ved hjelp av WinCompose komponentnøkkel.

Hvis du vil se den komplette listen over spesialtegn og symboler som WinCompose kan gjøre, kan du gå til WinCompose systemstatusfeltikon, høyreklikk på det og si 'Vis sekvenser ..‘.

Følgende boks åpnes:

Ulike funksjoner i WinCompose, komponere nøkkelprogramvaren

Dette er noen av de beste funksjonene i denne komponere nøkkelapplikasjonen som følger:

1) Programmet støtter Microsoft Word, Wordpad, Notisblokk og alle slags standard Komponere filformater.

2) Det er i stand til å gi 1600 komponere regler fra Xorg-prosjektet og dotXCompose-prosjektet.

3) WinCompose lar deg også legge til egne regler. For det må du opprette en fil som heter .XCompose.txt eller .XCompose i din %BRUKERPROFIL% katalogen.

4) Søknaden fungerer for symboler og tegn som kan gjøres med 2 eller flere taster. Det betyr at du ikke kan forvente noe resultat for enkeltnøkler.

5) WinCompose er for tiden tilgjengelig på to språk bortsett fra engelsk, som er fransk og gresk.

WinCompose gratis nedlasting

Jeg fant WinCompose veldig enkelt å bruke. Du kan også prøve det ved å laste den ned fra sin offisielle side.

Link
Plus
Send
Send
Pin