Skip to main content

Nye funksjoner i Office 365 Admin Center

Nye funksjoner i Office 365 Admin Center

Geoffrey Carr

Office 365 Admin Center trekker nærmere perfeksjonen med rulle ut av 3 nye funksjoner. Senteret inneholder nå full støtte for postaktiverte sikkerhetsgrupper, muligheten til å lage egendefinerte fliser og en tilpasset helpdeskinformasjon og e-postbehandling. La oss grave litt dypere og finne hva disse nye funksjonene har å tilby til Office 365 brukere.

Office 365 Admin Center Nye funksjoner

Tilpassede fliser, støtte for postaktiverte sikkerhetsgrupper, tilpasset helpdesk, evne til å administrere e-postprogrammer, er noen av de nye funksjonene som er tilgjengelige i Office 365 Admin Center. La oss ta en titt på dem.

Støtte for postaktiverte sikkerhetsgrupper-Tjenesten inneholder nå full støtte for postaktiverte sikkerhetsgrupper. For å teste funksjonen, opprett en epostaktivert sikkerhetsgruppe, velg "Grupper" og deretter Legg til en gruppe.

For å få kontroll over ledelsen til gruppen eller redigere medlemmer, filtrer til epostaktivert sikkerhetsgruppe (valgfritt) og klikk på ønsket gruppe du vil redigere.

Lag tilpassede fliser- Det er nå mulig å lage tilpassede fliser direkte i det nye administrasjonssenteret. Alternativet for å lage tilpassede fliser er lett synlig i "Mine apper" -listen over hver bruker og kan enkelt legges til appstarteren.

For å opprette en ny tilpasset flis, velg Innstillinger, finn Organisasjonsprofil-alternativet og klikk deretter Legg til tilpassede fliser for din organisasjon. Alternativt kan du søke etter Tilpassede fliser ved hjelp av søkefeltet øverst.

Tilbyr en tilpasset helpdesk- Hvis du har rettighetene som en Office 365 admin, kan du strømline brukerstøtten ved å legge til tilpasset kontaktinformasjon i hjelpefeltet. Med et slikt alternativ tilgjengelig for håndbrukere, kan du bare klikke på hjelpikonet for å få tilgang til den nødvendige informasjonen for å komme i kontakt med organisasjonens støtte.

For å gjøre dette, velg innstillinger> Organisasjonsprofil og velg deretter valglæsingen som «Oppgi tilpasset helpdesk-kontaktinformasjon». Hvis du gjør det, legger du til tilpasset helpdeskinformasjon i hjelpefeltet.

Administrer e-postprogrammer- Du kan nå administrere appene brukerne kan bruke for å få tilgang til Office 365-e-posten direkte fra brukerkortene i det nye administrasjonsstedet. Hvis du vil aktivere eller deaktivere denne funksjonen, klikker du Brukere> Aktive brukere og velger deretter brukeren du vil redigere. I delen E-postapplikasjoner som vises på skjermen, klikker du på Rediger og slår av eller på appene.

Bortsett fra de ovennevnte endringene, bruker Office 365 Admin Center samme farge og ikoner, noe som gjør det enklere for brukerne å flytte fra ett verktøy til det andre. Hvis du finner noen funksjoner som fortsatt mangler og vil gjerne ha den i fremtidig oppdatert versjon av appen, gir du tilbakemelding ved å klikke på linken nederst til høyre i det nye administrasjonssenteret. Din tilbakemelding blir verdsatt, og utviklere forbedrer Office 365 Admin Center.

Kilde: Office.com.

Link
Plus
Send
Send
Pin