Skip to main content

globalDoodle: Et morsomt nettsted for deg og barna dine

globalDoodle: Et morsomt nettsted for deg og barna dine

Geoffrey Carr

globalDoodle er et ark på 16 kvadratkilometer i cyberspace for å tegne på. Når du besøker nettstedet, vil det slå nettleseren din til en kulepute. Tegn på det eller enkelt doodle. Gjør det alene eller gjør det sammen med vennene dine. Legg til eksisterende klotter eller opprett din nye. Skriv poesi, lage et gratulasjonskort eller skisser ideene dine mens du er på telefonen - det er alt mulig med globalDoodle.

Alle kan doodle hvor som helst de liker på globalDoodle-siden, så ingen kan faktisk kreve noen del av det. Imidlertid er det mulig å tilbringe litt tid på å doble noe spesielt i et bestemt område, og sørg for at det blir beskyttet ved å fylle ut området til markøren blir halvgrå. På den måten kan ingen andre ødelegge kunstverket ditt. Ved å legge inn knappen nedenfor på bloggen din eller webområdet ditt, kan du lenke direkte til dette området av globalDoodle, og alle kan legge til sine doodler rundt deg.

Du kan handle for flere alternativer, tweet din plassering, ta et snapshot, fryse rommet ditt og gjøre mer der!

Sjekk ut denne videoen på noen av de beste krakkene.

Gå til globalDoodle.com. Det lover sikkert å være morsomt!

Oppdatert juni 2016: Doodle-området synes å ha stengt eller hatt problemer med serveren sin. Du kan besøke deres Facebook-side i stedet.

Link
Plus
Send
Send
Pin