Skip to main content

Slik legger du til flere sensorer og enheter til SmartThings Setup

Slik legger du til flere sensorer og enheter til SmartThings Setup

Geoffrey Carr

SmartThings Home Monitoring Kit leveres med en liten håndfull sensorer og en uttaksswitch, men hvis du trenger mer enn det som kommer i startpakken, kan du enkelt legge til flere sensorer og enheter til SmartThings setup.

Startpakken alene kan faktisk være et komplett oppsett for noen små leiligheter, da de to åpne / lukkede sensorene kan settes på inngangsdøren og terrassedøren, og bevegelsessensoren kan trolig dekke det meste av leiligheten hvis du har en åpen planløsning. Men hvis du har større plass med flere ytterdører og flere rom generelt, må du kanskje få flere SmartThings sensorer.

De forskjellige SmartThings-produktene som er tilgjengelige

Hvis du ønsker å utvide SmartThings-oppsettet ditt, er de de offisielle sensorene og enhetene som Samsung tilbyr.

Multipurpose Sensor

SmartThings Multipurpose Sensor er hovedsakelig en åpen / nær sensor for dører og vinduer, men navnet kommer fra det faktum at det også kan fungere som temperatursensor og oppdage vibrasjon, orientering og vinkel.

Bevegelsessensor

SmartThings Motion Sensor er en liten enhet som du kan plassere hvor som helst du vil overvåke for bevegelse, som et avgrensningsrom i huset eller nær inngangsveien hvis du vil se om noen kom og gikk hvis du ikke ' Ikke ha en åpen / nær sensor.

Den fine tingen om Motion Sensor er at den kan stå fritt alene uten å måtte monteres på veggen, slik at du enkelt kan flytte den fra rom til rom når du vil.

Ankomst Sensor

Mens du kan bruke din egen telefon som ankomstføler, forhindrer SmartThings Arrival Sensor deg selv å holde GPS aktivert på telefonen for å frigjøre batterilevetiden. Det er i utgangspunktet en liten dongle som du kan feste til nøklene dine, og det vil sende deg varsler når det kommer inn eller ut av serien SmartThings hub.

Vannlekkasensor

Kanskje den mest undervurderte sensoren som SmartThings tilbyr, er vannlekkasensoren, som nødvendigvis er en sensor som du vil bruke hele tiden, men vil spare deg for mye hodepine i det lange løp når den brukes den gangen.

Plasser den på gulvet i nærheten av oppvaskmaskinen, vaskemaskinen eller på badet ditt, og du får beskjed når det kan være en lekkasje.

Outlet

Den eneste SmartThings-enheten som ikke drives av batteri, gjør at SmartThings Outlet lar deg koble til noe og kontrollere det eksternt. Det kan i hovedsak slå dine dumme apparater i smarte apparater på et øyeblikk. Du kan også bruke den til å automatisere lamper og slå dem på automatisk når du åpner en dør eller går inn i et rom ved hjelp av andre SmartThings-sensorer.

SmartCam

Mens SmartCam ikke er teknisk et offisielt produkt i SmartThings-serien, er det en Samsung-enhet som er kompatibel med SmartThings. Du kan koble den til ditt nåværende oppsett og gjøre ting som å starte opptak automatisk når det er registrert bevegelse.

Og husk, du kan også legge til tredjeparts enheter, som Philips Hue pærer eller Belkin WeMo-enheter.

Slik legger du til flere SmartThings-enheter

Heldigvis er det veldig enkelt å legge til nye sensorer i allerede konfigurert SmartThings-oppsett. Slik gjør du det.

Start med å åpne SmartThings-appen på telefonen din og trykke på kategorien "My Home" nederst på skjermen.

Deretter trykker du på "+" -ikonet øverst til høyre på skjermen.

Velg "Legg til en ting" når popup-knappen nederst vises.

Hvis det er en tredjeparts sensor eller en enhet du legger til (det vil si noe som ikke er SmartThings-merket), følger du vår veiledning om hvordan du legger til tredjeparts enheter til SmartThings. Ellers klikker du på "Koble til nå" hvis du legger til en SmartThings-sensor eller -enhet.

SmartThings-appen begynner å lete etter sensorer og enheter som skal legges til.

Den neste tingen du vil gjøre er å forberede de nye sensorene eller enhetene til paring og få dem til å sette opp. Ta av bakplaten fra sensoren, og fjern monteringsmalen og batteribladet på siden. Når du har gjort dette, begynner sensoren automatisk å koble til navet. Hvis det er et smart uttak, vil du bare trykke på den lille knappen på forsiden for å begynne å parre den (den må kobles til).

Når det par, vil appen bekrefte at den fant enheten. Hit "Next".

På neste skjermbilde kan du gi sensoren et egendefinert navn og legge det til et rom.

Rom er nyttig for når du har flere sensorer og enheter i ett rom, noe som gjør det enklere å overvåke og sette opp automatisering for bestemte rom.

Hit "Done" og deretter "Next" for å fullføre installasjonsprosessen for den sensoren. Så fortsett og monter sensoren ved hjelp av skruer eller de medfølgende 3M klistrelokkene.

På det tidspunktet er du klar! Dine ekstra sensorer og enheter er klare til å gå, og vil begynne å overvåke ditt hjem. Du kan bruke SmartThing-appens Smart Home Monitor til å kontrollere oppsettet når som helst.

Link
Plus
Send
Send
Pin