Skip to main content

Slik fungerer flere Nest Protect Smoke Alarmer sammen

Slik fungerer flere Nest Protect Smoke Alarmer sammen

Geoffrey Carr

Å ha bare en røykalarm i hjemmet ditt, er ikke nok, så hvis du vil gå all-in med Nest Protect, trenger du mer enn en enhet. Slik fungerer flere Protect-enheter sammen.

Den nyeste utgaven av NFPA 72 National Fire Alarm og Signal Code sier at du må installere røykvarslere i hvert soverom, utenfor hvert soveområde (som en gang), og på alle nivåer i hjemmet, inkludert kjelleren. Avhengig av størrelsen på boligen din, kan dette bety at du trenger det mye av røykalarmer.

Så hvis du bestemmer deg for å bruke Nest Protects som røykvarsler, trenger du mer enn en. Her er det du trenger å vite om hvordan de samhandler med hverandre både under nedetid og under en faktisk alarm.

Det er raskt og enkelt å sette opp flere nestbeskytter

Det er ikke altfor tidkrevende å sette opp din første Nest Protect, men Nest gjør det enda enklere å legge til flere enheter. Nest-appen bruker automatisk innstillingene fra din første Nest Protect til eventuelle tilleggsenheter du har konfigurert.

Dette betyr imidlertid at du trenger en Wi-Fi-tilkobling og Nest-appen for å konfigurere flere enheter og koble dem til hverandre. Det er ikke for stort et problem, skjønt. Du kjøper nok ikke Nest Protects hvis du ikke har Wi-Fi, men det er noe å minst huske på. Den gode nyheten er at når de er satt opp, trenger ikke Nest Protect-enhetene nødvendigvis en aktiv Wi-Fi-tilkobling for å kommunisere med hverandre, som snakkes om i neste avsnitt.

De snakker alle med hverandre trådløst

En flott funksjon av Nest Protect er at de kan koble sammen når du installerer flere enheter rundt huset ditt, som ikke bare er praktisk, men kan være en ekte livredder.

Når alle dine Nest Protects er oppe, lager de sitt eget trådløse nettverk som lar dem koble sammen. Når en enhet oppdager røyk og utløser alarmen, vil resten av enhetene i ditt hjem også gå av.

Og siden de lager sitt eget trådløse nettverk, vil Nest Protect-enhetene ikke koble fra hverandre dersom Wi-Fi-nettverket ditt i hjemmet noen gang går ned. De vil fortsatt være sammenkoblet og vil fortsatt gå av hvis noen av dem oppdager røyk. Du kan til og med koble sammen også 1: a- og 2-gen Nest Protect-enhetene sammen.

En ting å huske på, er at selv om du får den kablede versjonen av Nest Protect, vil de fortsatt koble sammen trådløst med hverandre. Så det er ingen stor fordel for de kablede modellene, bortsett fra ikke å måtte bytte batteriene så ofte.

Link
Plus
Send
Send
Pin