Skip to main content

Slik endrer du bakgrunnen på iPhone eller iPad

Slik endrer du bakgrunnen på iPhone eller iPad

Geoffrey Carr

Hvis du skifter bakgrunnen på iPhone eller iPad, er det enkelt å puste nytt liv inn i mobilenheten. Slik endrer du bakgrunnen på iPhone eller iPad, og får det til å føles som en ny enhet igjen.

Det er et par metoder for å endre tapetet ditt. Du kan enten velge et bakgrunnsbilde fra iOS-banken med standard bakgrunnsbilder som følger med enheten - som egentlig er ganske bra - eller du kan bruke ditt eget bakgrunnsbilde fra internett eller kameraskiven. Vi viser deg hvordan du gjør begge deler.

Men først, hvis du vil lage ditt eget bakgrunnsbilde (enten i Photoshop eller bare beskjære et bilde), er det tapetmålene for hver enhet:

  • iPhone 4 / 4s: 960 x 640
  • iPhone 5 / 5s / 5c / SE: 1136 x 640
  • iPhone 6 / 6s: 1334 x 750
  • iPhone 6 / 6s Plus: 1920 x 1080
  • iPad 1/2 / Mini: 1024 x 768
  • iPad 3/4 / Luft / Luft 2 / Pro 9,7 "/ Mini 2 / Mini 3 / Mini 4: 2048 x 1536
  • iPad Pro 12.9 ": 2732 x 2048

En ting å huske på er at hvis du har 3D-«parallax» -effekten aktivert på iPhone eller iPad, må bakgrunnsdimensjonene bli tad større for å gjøre opp for verdensrommet som beveger seg mens du bruker enheten. Vi har en flott guide som tar deg gjennom prosessen med å lage parallax bakgrunnsbilder, samt hvilke dimensjoner de trenger å være.

Med det sagt, for å endre bakgrunnen på din iOS-enhet, må du først åpne appen "Innstillinger" på startskjermen.

Rull ned og trykk på "Bakgrunn".

Velg "Velg et nytt bakgrunnsbilde".

Herfra har du de to alternativene du kan velge mellom: Bruk en standard bakgrunnsbilde som Apple tilbyr, eller bruk et bilde fra kamerarullen din.

Hvis du velger å bruke en standard bakgrunnsbilde, kan du bestemme mellom "Dynamic" eller "Stills" bakgrunnsbilder. Dynamiske bakgrunnsbilder inkluderer bevegelse, mens stillbilder er stasjonære.

Hvis du vil bruke ditt eget bilde, trykker du på "Alle bilder" nederst.

Trykk på bildet du vil bruke som bakgrunnsbilde.

Du kan deretter trykke og hold på bildet og dra det rundt skjermen for å sette det slik du vil. Deretter trykker du på "Sett" nederst.

Når popup-vinduet vises, kan du enten sette bildet som bare låseskjermen, bare bakgrunnsbilder, eller sett det som begge.

Når det er gjort, klikk på Hjem-knappen på enheten din, og du vil se det nye tapetet i all sin prakt.

Link
Plus
Send
Send
Pin