Skip to main content

Slik deaktiverer du rask lading på Samsung Galaxy-enheter (og hvorfor du kanskje vil)

Slik deaktiverer du rask lading på Samsung Galaxy-enheter (og hvorfor du kanskje vil)

Geoffrey Carr

Alle liker deres enheter å lade raskt, ikke sant? Det er derfor vellykket hurtigladeteknologi er så populært - nesten hver chip maker har sin egen versjon av det på dette tidspunktet. Likevel er det anledninger når rask lading kanskje ikke er den beste løsningen.

Heldigvis innser Samsung at det er nødvendig å deaktivere denne funksjonen på fly, og det er en måte å gjøre det på Galaxy-enheter som kjører Marshmallow, som S7 / Edge, S6 Edge +, S6 og Note 5.

Før vi kommer inn i hvordan, skjønt, la oss ta en nærmere titt på Hvorfor, fordi jeg vet hva du tenker på: hvorfor ønsker noen å deaktivere rask lading? Det er faktisk et par grunner, men den primære er varme-mer spesifikt overoppheting. Hurtig lading skyver mye juice på kort tid (det vil si navnet), slik at enhetene lett kan overopphetes. Hvis det er på nattbordet ditt i et kjølig, luftkondisjonert hus, kan dette ikke være et problem. Men hvis det er på fanget ditt mens solen slår ned på den i en varm bil, vel ... du kan se hvordan det kan føre til et problem.

Ellers, på enheter som Galaxy S7 / Edge som også har trådløs lading, er det en vifte i ladeplaten som kan engasjere seg når den brukes. Noen hører denne lille "whir" og finner det irriterende, og deaktivering av rask trådløs lading hindrer at dette skjer.

Ok, så nå at du vet hvorfor du kanskje vil gjøre dette, la oss se på hvordan det er gjort. Den gode nyheten er at det er en dum, enkel prosess, og du er faktisk bare noen få kraner vekk fra å få det til å skje. Jeg bruker en Galaxy S7 Edge for denne opplæringen, men prosessen skal være ganske mye den samme for alle Galaxy-enheter som kjører Marshmallow. Bare husk at hvis enheten din ikke har trådløs lading, kan menyen se litt annerledes ut.

Det første du vil gjøre er å hoppe inn i Innstillinger-menyen ved å trekke ned varslingsskyggen og trykke på tannhjulikonet øverst til høyre.

Når du er der, blar du ned til du ser alternativet "Batteri". Pek på det.

Rull nå helt til bunnen av denne menyen. Avhengig av enheten er det enten ett eller to alternativer her: "Hurtig kabelføring" og "Hurtig trådløs lading." Ved å skyve skyvekontrollen til høyre for begge alternativene, aktiveres / deaktiveres den. Og det er det.

Det er spesielt fint at Samsung gjorde disse separate alternativene, slik at du kan velge og velge - Hold hurtig lading på kabelen, men deaktiver den for trådløs. Eller vice versa. Uansett hva flyter båten din.

Link
Plus
Send
Send
Pin