Skip to main content

Få tidlig tilgang til nye funksjoner på Galaxy S7 med "Galaxy Labs"

Få tidlig tilgang til nye funksjoner på Galaxy S7 med "Galaxy Labs"

Geoffrey Carr

Å prøve nye ting er alltid morsomt, spesielt når det gjelder teknologi. Å få hender og øyne på nye funksjoner før de blir hovedstøtter er enda mer spennende. Ikke bare det, men det hjelper også programvarebyggere å måle interesse for nye funksjoner før de gjør dem permanente. Samsung får dette, så på den internasjonale versjonen av Galaxy S7 og S7 Edge, inkluderte den en ny funksjon kalt "Galaxy Labs."

Som med de fleste programmer som inneholder "Labs" moniker, er dette et sted for eksperimentelle funksjoner. Det er et sted hvor Samsung kan introdusere nye funksjoner uten å tvinge dem på folk, slik at bare de som liker å eksperimentere med beta-programvare, gir dem en tur. Det er pent, men husk at det kan være feil eller andre kjennskap i disse funksjonene, så fortsett bare hvis du er klar til å bruke beta-programvare.

Første ting hopper i innstillingsmenyen. Trekk ned varselskyggen og trykk på tannhjulikonet. Poof.

Nå, rull ned til du ser "Avanserte funksjoner." Jeg vet at det høres skummelt ut, men det er det ikke. Og jeg blir med deg hele tiden. Jeg lover. Trykk på den.

Det finnes flere veldig skremmende alternativer her, men du vil rulle helt ned til bunnen. Se det gjemt bort der nede? Galaxy Labs. Det er det jeg snakker om. Hopp inn

Her er det en kort ansvarsfraskrivelse at disse er eksperimentelle funksjoner og kan være "lagt til, endret eller fjernet uten varsel." Ok, Samsung, kul.

For tiden er det bare et par alternativer:

  • Vis alle apper på startskjermbildet: Hvis du bruker Samsungs lagerstarter, fjerner dette appladen og legger alle appgenveier på startskjermen, en la iOS. Gå videre og prøv dette hvis du er en glutton for straff.
  • Hurtigoppringing: Med dette aktivert, kan du trykke lenge på Hjem-knappen og si et kontaktnavn for å ringe dem. Det er ganske pent.

Bare skyv vekselen til "På" for å slå på begge eller begge funksjonene.

 

Bortsett fra å ha muligheten til å bytte hver innstilling, er det også en "finner du det nyttig?" Oppføring nederst med to små ansikter: en glad, en ... ikke så glad. Dette er hva du kan bruke til å la utviklerne vite om du er i funksjonen eller ikke. Se-ikke bare får du leke med nye ting, men du hjelper effektivt med å utvikle neste generasjon av Samsungs programvarelag. Ikke la all den kraften gå til hodet ditt.

Link
Plus
Send
Send
Pin