Skip to main content

Topp 3 gratis ISO-brennere for Windows 10/8/7

Topp 3 gratis ISO-brennere for Windows 10/8/7

Geoffrey Carr

Et ISO-bilde er en arkivfil eller et diskbilde av en optisk plate ved hjelp av en vanlig International Organization for Standardization format. Det er et ikke-tilknyttet filformat og fusjonerer en rekke filer til en enkelt fil i henhold til et bestemt format.

Gratis ISO-brennere

Noen ganger kan det hende du har noen ISO-filer, som kanskje en Windows-installasjonsfil, som du kanskje har lastet ned, og som du kanskje vil brenne på DVDene eller CDene dine. Mens du alltid kan brenn ISO-filer innfødt i Windows, hvis du leter etter et program som kan gjøre det med høy hastighet, kan du lage alle de oppstartbare CD-ene og få noen flere funksjoner, kan du sjekke ut disse tre gratis ISO-brennerne.

Disse gratis ISO-brennere for Windows-operativsystemet lar deg brenne ISO-filene dine til CD, DVD eller Blu Ray-disk i høyhastighet. Før du installerer en fil, må du skanne den med antivirusprogramvaren, og holde deg våken og velge bort eventuelle tredjeparts tilbud, hvis du vil, ved å velge Tilpassede installasjoner under installasjonsprosessen.

1. Aktiv @ ISO-brenner : Et veldig godt og nyttig program utviklet av Soft Technologies. Det er veldig enkelt å bruke. Du trenger bare å gjøre, velg sti til ISO-fil og velg mål, hastighet, modus og kopier og klikk på Brenn, det vil si at hele CDen / DVD-en ville bli brent. Den lar deg brenne en ISO-bildefil til CD-R, CD-RW, DVD-R, DVD + R, DVD + R DL (Dual Layer), DVD-RW og DVD + RW. For å automatisere ISO-bilder brenningsprosessen aksepterer Active @ ISO Burner-programvare også kommandolinjeparametere. Last det ned her.

2. All Free ISO Burner : Det går som en veiviser, og det er perfekt for de som ikke er geeky. Den har et brukervennlig og fargerikt grensesnitt. Trollmannen gjør det ganske enkelt å brenne ISO til en DVD trinnvis. Vær oppmerksom på at det under installasjonen kan være å søke å installere en verktøylinje. Pass på at du avslår tilbudet ved å fjerne markeringen i boksen. Last det ned her. Merk: illu45 sier i kommentarene at All Free ISO Burner kommer med noen markedsføringsadware-lignende programvare kalt RelevantKnowledge. Så du vil kanskje ta vare på og fjerne merket fra eventuelle tilbud under installasjonen.

3. Gratis ISO-brenner : En veldig rask og god applikasjon, veldig enkel å bruke, brukervennlig GUI. Du trenger bare å følge noen enkle trinn for å brenne CD / DVD med FreeISO-brenneren. Størrelsen på applikasjonen er veldig liten, og det er en bærbar app, trenger ikke installeres! Du kan bære den sammen med deg. Last det ned her.

Hvilken er din favoritt? Eller har du andre anbefalinger til våre lesere?

Link
Plus
Send
Send
Pin