Skip to main content

Slik mottar du Ecobee-varsler hvis ovnen eller luften bryter ned

Slik mottar du Ecobee-varsler hvis ovnen eller luften bryter ned

Geoffrey Carr

Hvis du er borte fra hjemmet og ditt HVAC-system bryter ned plutselig, vil du sannsynligvis få det løst så snart som mulig. Slik mottar du øyeblikkelige varsler fra din Ecobee-termostat når det er mulig problem med oppvarming og kjøling.

Du kan motta lignende meldinger fra Nest, men det kan ikke gjøre det naturlig, så du må få hjelp fra IFTTT og lage et par oppskrifter for å få det til å gå. Ecobee-serien av termostater har imidlertid en innebygd funksjon som sender deg varsler på telefonen din (og i e-posten din) hvis innetemperaturen i huset ditt når til et visst nivå, peker på sannsynligheten for at noe kan være feil med din VVS-system.

For å starte, åpne Ecobee-appen på smarttelefonen din, og når du er på hovedskjermen med termostatens brukergrensesnitt, trykk på menyknappen nederst til venstre på skjermen.

Velg "Påminnelser og varsler".

Trykk på "Innstillinger".

De to varslene du vil sette opp er "Lavtemperaturvarsel" og "Høytemperaturvarsel". Den tidligere du bruker om vinteren, og sistnevnte om sommeren.

Først vil vi sette opp lavtemperaturvarsel, så velg det og du ser to alternativer. Trykk på pilen ved siden av "Motta varsel" og velg "Aktiver" hvis den ikke allerede er.

Deretter trykker du på pilen ved siden av "Lavtemperaturgrense" for å angi terskelen. Trykk og hold fingeren på høyre hånd, og dra den opp eller ned for å stille inn temperaturen. Deretter treffer du "Lagre" nederst til høyre.

Deretter trykker du på bakpilen øverst til venstre.

Deretter klikker du på "Høy temperaturvarsel".

Gjør det samme som før, bare denne gangen vil du sette en høy temperatur til bruk om sommeren.

Når begge disse varslene er aktiverte, vil du motta et varsel på telefonen når temperaturen faller under det bestemte punktet om vinteren og stiger over høytemperaturgrensen i sommer. Når du mottar dette varselet, er det sannsynlig at noe er galt med termostaten din eller HVAC-systemet gikk kaput, slik at du kan få noen på hornet så snart som mulig for å få det sett på.

Link
Plus
Send
Send
Pin