Skip to main content

Fargekodede e-postsikkerhetstips for Office 365 brukere

Fargekodede e-postsikkerhetstips for Office 365 brukere

Geoffrey Carr

Bare å sende usikre e-postmeldinger til søppelpostmappen er ikke nok. De Kontor 365 teamet legger til et ekstra lag av beskyttelse for e-postbrukerne. Malware angrep og spam, er så godt utført i dag at de ser ekte og legitime ut til brukerne. Sikkerhetstips er viktige for å bekjempe phishing-svindel, nettofusk. Denne nye funksjonaliteten av Office 365 legger til et ekstra lag av beskyttelse for brukerne.

Et ekstra lag av beskyttelse vil gi en advarsel til brukeren i en e-post som er merket som mistenkelig, eller en forsikring om meldingen er Sikker. Sikkerhetsspissen når den er inkludert, vises i meldingslinjen øverst på posten. Og disse vil være fargekodede som indikerer kategoriene, enten meldingen er Mistenkelig, Ukjent Tillit eller Sikker.

Fire typer sikkerhetsfargespisser som vil bli sett i Outlook på nettet erfaring, mens Outlook klienter for skrivebord og mobil vises bare den røde sikkerhetsspissen for mistenkelige mails. Disse sikkerhetstipsene vil bare bli lagt til når det er informasjon brukerne trenger. Så de fleste meldingene i innboksen har ikke sikkerhetstips.

Detaljer om de fargekodede e-postsikkerhetstipsene er gitt nedenfor.

Fargekodede e-postsikkerhetstips

  • Rød sikkerhetsspiss - Meldinger merket Mistenkelig ha en rød sikkerhetsspiss. Dette er enten kjente phishing-meldinger, mislykket avsenderautentisering, spoofing-melding mistenkt eller noen andre kriterier som Exchange Online Protection har brukt til å fastslå at meldingen er svindelaktig. Hvis du ser dette tipset, bør du ikke samhandle med slike meldinger og bør slette.

  • Gul sikkerhetsspiss - En gul linje øverst på meldingen indikerer en Ukjent sikkerhetsnivå. Det har blitt merket som ukjent. Dette betyr at Exchange Online Protection har merket meldingen som spam. Hvis du tror det ikke er en spam, kan du klikke på det ikke er en spam-link i den gule linjen for å flytte meldingen til innboksen fra søppelpost.

  • Grønn sikkerhetsspiss - Meldinger fra domener som er identifisert av Microsoft som værende trygge, vurderes klarert og slike meldinger viser en grønn bok øverst på meldinger.

  • Grå sikkerhetsspiss - De e-postene som ikke filtreres for spam som de allerede har blitt vurdert som sikre av brukerens organisasjon eller på brukerens sikre senders liste eller Exchange Online Protection, men merket det som et søppel, men brukeren flyttet den ut av søppelpost til innboks. Slike typer meldinger er merket med grå sikkerhetsspiss. Den grå sikkerhetslinjen vises også når bilder i meldingen er deaktivert.

Hvilke kriterier bestemmer hvilken type sikkerhetsspiss?

Exchange Online Protection er en bransjeledende løsning for å sikre e-post, analyserer datamønstre i millioner av e-postmeldinger for å identifisere spam, skadelig programvare og phishing-trusler. Basert på denne Exchange Online Protection identifiseres mistenkelige meldinger, og det gjelder riktig sikkerhetsspiss tilsvarende.

Bortsett fra dette kan brukerne også rapportere meldinger til Office-teamet for å analysere og ytterligere forbedre datamønsteret som gjør opplevelsen bedre.

Disse sikkerhetstipsene i Exchange Online Protection vil begynne å rulle ut til alle brukere i løpet av de kommende ukene.

Link
Plus
Send
Send
Pin