Skip to main content

BS1 Enterprise Accounting: Regnskap freeware for Windows

BS1 Enterprise Accounting: Regnskap freeware for Windows

Geoffrey Carr

BS1 Enterprise Accounting programvare er laget av Trevor Davis for Davis Software. Davis Software har over 30 års erfaring med å utvikle regnskaps-, produksjons- og distribusjonsprogramvare. I 1997 ble den første versjonen av BS1-programvare utgitt og brukes nå i 80 land over hele verden. De har et par programvarepakker, blant annet BS1 Enterprise Accounting freeware har begrensede funksjoner for enbruker. Hvis du trenger tilleggsfunksjonene, må du oppgradere.

BS1 Enterprise Accounting gratis utgave for mellomstore bedrifter

Tilpassing og Delphi kildekoden er tilgjengelig for flere databaser. Før jeg kommer inn i detaljene, vær så snill å huske når det gjelder regnskap, jeg har null kunnskap. Jeg bare noterer funksjonene som ble annonsert av utviklerne og hjelpedokumentet. Så hvis en funksjon ikke virker, eller hvis du ikke er sikker på at jeg vant, kan du hjelpe deg med å finne ut det.

Programmet åpnes i kompakt modus, som en verktøylinje. Herfra kan du velge visningene du vil ha og beholde den. Når du åpner programmet, vil det be deg om å deaktivere skrivebordsikonene for bedre brukervennlighet.

Hovedtrekkene som BS1 Enterprise Accounting tilbyr er:

  • Hovedbok
  • Kontoer betales
  • Kundefordringer
  • Inventar
  • Salgsanalyse
  • Bankavstemming

Du kan åpne et program fra rullegardinlisten setter verktøylinjen til de fire mest brukte alternativene. Eksempler er: AR-verktøylinjen har knapper for kunder, fakturaer, betalinger og rapporter. For eksempel kan salgsordren skrives ut for kundens godkjennelse, når bestillingen er godkjent, endres den til bestilling og utskriften av fraktdepartementet, og fakturaen opprettes automatisk med fraktdata.

Planlegging av forsendelser, innkjøp og produksjon fremmes av en rapport som viser dagens lagernivå, salgsordrer, innkjøpsordrer og produksjonsordrer. Vi kan definere våre egne regnskap, tenkte installasjonsprosessen. Programvaren er også buntet med en eksempeldata, og det er en valgfri Komme i gang-veiviseren for å hjelpe til med å legge inn første live data.

Når du først åpner programmet, gir det deg mulighet til å velge Sample data eller opprette en ny. Jeg vil anbefale at du går gjennom prøvedataene for å få bedre forståelse av søknaden.

BS1 Enterprise Accounting freeware nedlasting

Til slutt ser det ut som et anstendig program med noen nødvendige funksjoner, sier for noen som ønsker å lære å bruke en regnskapsmessig programvare. Jeg er ikke sikker på at den gratis versjonen er ideell for småbedrifter, siden programvaren er begrenset til 30 dager til programmet er kjøpt, eller som en gratis enbrukerutgave med noen funksjoner deaktivert. Så hvis du ønsker at du tester det, kan du laste ned programmet fra her.

Du vil kanskje også sjekke ut noen flere gratis Personal Finance & Business Accounting Software.

Link
Plus
Send
Send
Pin