Skip to main content

EaseUS System GoBack Free: Nedgradere fra Windows 10

EaseUS System GoBack Free: Nedgradere fra Windows 10

Geoffrey Carr

Selv om du oppgraderer til Windows 10 har mange fordeler, det er ganske mulig at du kanskje vil gå tilbake til din tidligere versjon av operativsystemet som Windows 7, Windows 8 og Windows 8.1. Noen brukere finner det svært vanskelig å vedta nye Windows 10 eller noen av programmene kan ikke være kompatible med det nye operativsystemet. Du kunne uventet ha mistet dataene på grunn av systemoppgradering som også kunne ha resultert i korrupte innstillinger. For alle disse usikkerhetene - et nytt freeware kalt EaseUS System GoBack Free kan hjelpe deg! Dette verktøyet oppretter et bilde av det gamle operativsystemet, som brukes hvis du bestemmer deg for å rulle tilbake og nedgradere fra Windows 10.

EaseUS System GoBack Free

EaseUS som er kjent for sin datagjenoppretting og backup-programvare, har gitt ut EaseUS System GoBack Free, som gjør det mulig for Windows-brukere å nedgradere fra Windows 10-operativsystemet til Windows 8.1 eller Windows 7. Hvis du støter på problemer etter installasjon av oppdateringen, ved hjelp av denne programvaren kan du sikkerhetskopiere systemet og gjenopprette.

Å gå tilbake til den eldre versjonen av Windows kan enkelt gjøres i bare tre enkle trinn ved hjelp av System GoBack-programvaren. EaseUS System GoBack sikkerhetskopierer hele systemet når du kjører programmet, slik at du kan gjenopprette det på et senere tidspunkt. I markedet er det mange backupprogrammer som tilbyr samme funksjon, det er enkelheten i prosessen som skiller seg ut her.

Funksjoner av EaseUS System GoBack Free

Følgende er funksjonene som EaseUS System GoBack Free gir:

  • Du kan beskytte Windows 10-oppgraderingsopplevelsen for å unngå tap av data.
  • Programvaren hjelper deg med å gjenopprette operativsystem, applikasjoner og spill uten å installere på nytt.
  • Du kan nedgradere fra Windows 10 til Windows 7/8 / 8.1 hvis nødvendig.
  • Når du trenger, gå tilbake til forrige systemstasjon.

Nedgradere fra Windows 10

Trinn 1: Start det installerte "System GoBack Free" -programmet fra Start-menyen eller ved hjelp av skrivebordsveien. Du vil bli møtt med Splash-skjermen, og du vil bli vist skjermen der du kan enten "Gå tilbake" eller "Backup System".

Steg 2: Nå sikkerhetskopierer systemet ditt før du oppgraderer operativsystemet eller ruller tilbake til det forrige systemet. Klikk på "Backup System"For å komme i gang.

Trinn 3: Hvis du vil gå tilbake til det forrige operativsystemet, klikker du bare på "Gå tilbake"For å få det gamle systemet tilbake.

Dette er et veldig nyttig verktøy som hjelper deg med å gjenopprette tidligere tilstand av systemet ditt. Du kan enten oppgradere til ToDo Backup Home eller ToDo Backup Workstation for å låse opp flere funksjoner.

Besøk sin hjemmeside og klikk på "Last ned" -knappen. Du vil bli bedt om å sende inn en gyldig e-postadresse for å få en gratis versjon av programvaren. En nedlastingskobling vil da bli generert, ved å klikke på den vil laste ned .exe-filen med Størrelse: 76,3 MB.

Windows 10 Rollback Utility er et lignende verktøy du kanskje vil se på.

Windows 10 gir også et innebygd alternativ for å tilbakestille Windows 10. Hvis du har utført en oppgradering av Windows 8.1 eller Windows 7-operativsystemet, kan du tilbakestille fra Windows 10 til din tidligere versjon av Windows, forutsatt at du bærer puten Rollback-operasjonen, innen 30 dager etter oppgradering til Windows 10.

Link
Plus
Send
Send
Pin