Skip to main content

Slik demper du gruppesamtaler på Facebook (midlertidig eller permanent)

Slik demper du gruppesamtaler på Facebook (midlertidig eller permanent)

Geoffrey Carr

Det skjer med det beste av oss. Du tenker på din egen virksomhet og dabam-Som noen legger deg til en gruppe Facebook-chat for å planlegge kontorplukken, spamming innboksen din med konstante nofications. Slik setter du et deksel på dem.

Hvis du ikke bruker gruppepratfunksjonen på Facebook ofte, overrasket det deg sannsynligvis hvor fort å bli lagt til en blir et ordensforstyrrelser. Når det er mange (om ikke dusinvis av) folk som er med i gruppekatten, hvis hver person sender bare noen få meldinger til gruppen en dag som fortsatt er dusinvis og dusinvis av meldinger som kjører på datamaskinen eller dukker opp på telefonen din.

La oss se på hvordan du kan stille ting ned med både Facebook-webgrensesnittet og Facebook Messenger-appen på mobilenheten din.

Administrere gruppechat fra Facebook.com

For å administrere chatmeldingene fra Facebook-webgrensesnittet, logg deg på Facebook-kontoen din og se etter chat-ikonet på høyre side av navigasjonsfeltet. Klikk på chat-ikonet, og klikk deretter på oppføringen for gruppekatten du vil dempe.

Nede i nederste høyre hjørne av nettleservinduet, vil du nå se chatboksen for samtalen. Klikk på tannhjulikonet i chatboksen og velg deretter "Slå av samtalen".

Her kan du velge hvor lenge du ønsker å dempe samtalen. Hvis du bare vil stille opp chatteren om en kommende hendelse mens du er i et møte, kan innstillingen "1 time" være tilstrekkelig til morgenen "til klokka 8", og hvis du vil fortsette samtalen på egen tid uten varsler "inntil du slår den på igjen".

Uansett hvilket valg du gjør her, gjelder også meldingene dine via Facebook Messenger på mobilenheten.

Administrere gruppechat fra Facebook Messenger

Muting en samtale i Facebooks mobilapp, Messenger, er mer eller mindre den samme prosessen (med litt mer granularitet over hvor lenge lyden skal vare). Hvis du vil dempe en samtale i Facebook Messenger, brann du opp appen og velger samtalen du vil dempe.

Etter å ha valgt samtalen, klikk på tittellinjen på samtalen (som viser av deltakerne som "Steve Smith, John Adams, Mark ...").

På menyen "Gruppe" velger du oppføringen for "Meldinger".

Her, akkurat som på Facebook-nettsiden, kan du velge hvor lenge du vil dempe samtalen. Den eneste mindre forskjellen er at i stedet for 1 time til morgen eller uendelig kan du dempe samtalen i små trinn på 15 minutter, 1 time, 8 timer, 24 timer, eller til du aktiverer varslene på nytt.

Trykk på ditt valg og du er ferdig.


Med bare en liten tweak kan du gå fra å være veldig irritert av en konstant strøm av meldinger til å hjelpe planlegge Grand Grandma overraskelse bursdagsfest på egenhånd, uavbrutt, vilkår.

Link
Plus
Send
Send
Pin