Skip to main content

Hvordan dele SmartThings Access med familiemedlemmer

Hvordan dele SmartThings Access med familiemedlemmer

Geoffrey Carr

Hvis du har flere personer i husholdningen din og ønsker at alle skal ha tilgang til SmartThings fra telefonene sine, kan du dele tilgangen til SmartThings med alle som ønsker deg.

Siden du kan bruke telefonen som nærhetssensor gjennom GPS, er det en fin måte å se hvem som forlater og kommer hjem, og dele tilgang til SmartThings med barna og andre familiemedlemmer. Deling av tilgang betyr også at andre brukere kan kontrollere rutiner. Slik gir du familiemedlemmer tilgang til SmartThings.

For å starte, åpne SmartThings-appen på telefonen din og trykk på menyknappen øverst til høyre på skjermen.

Trykk på "Min konto" nederst.

Velg "Administrer brukere".

Trykk på "Legg til bruker".

Trykk inne i boksen der det står "Email: Trykk for å angi".

Skriv inn e-postadressen til personen du vil dele SmartThings-tilgang med, og klikk deretter på "Ferdig" øverst til høyre.

Den personen vil motta en e-post som sier at de er lagt til i kontoen din. Det er ingenting de trenger å klikke på i e-posten, men de må laste ned SmartThings-appen på telefonen og opprette en konto hvis de ikke allerede har en. De kan følge vår veiledning om å sette opp en konto for å komme i gang, men de trenger ikke å gå gjennom prosessen med å sette opp navet eller noe.

Når de er ferdig med registreringsprosessen, vil de bli vist at du har delt SmartThings-oppsettet med dem, og de kan velge om de skal bruke telefonen eller ikke, når de skal gå og komme hjem.

Deretter får de full tilgang til SmartThings-oppsettet, og de vises under "Administrer brukere" -skjermen i appen. Hvis du vil fjerne dem fra kontoen din, kan du bare sveipe e-posten til venstre og trykke "Fjern".

Dessverre er det for tiden ingen metoder for å begrense tilgangen til bestemte funksjoner i appen, så hvis du har barn og bare vil vite når de kommer hjem fra skolen, kan det være bedre å få SmartThings Presence Sensor og klippe den på ryggsekken eller noe.

Link
Plus
Send
Send
Pin