Skip to main content

Mac-ordboken er mer enn definisjoner: Her er hva du kan søke

Mac-ordboken er mer enn definisjoner: Her er hva du kan søke

Geoffrey Carr

Under bruk av Mac-en har du sikkert brukt Dictionary-applikasjonen fra tid til annen for å slå opp et ord, men visste du at Apple Dictionary strekker seg langt utover Oxford English-opplevelsen?

Apple-ordboken er en slags samling av verbiage. Det er så mye mer enn et middel til å slå opp ord på ditt eget språk. I dag, la oss se på de mange kreftene denne sviktende, enkle applikasjonen.

Ved lansering av ordbok kan du se sine mange ferdigheter rett på forhånd. Du kan slå opp et hvilket som helst ord i ordboken, ordboken, Apples ordbok, Wikipedia, og hvilket som helst språk du kan aktivere i innstillingene.

Normalt, når du søker etter et begrep, vil det vise Alle resultater i rekkefølgen på verktøylinjen under søkefeltet (du kan omorganisere denne rekkefølgen i innstillingene).

Hvis du vil parre ned ditt valg til en bestemt kilde, klikker du for å velge den. For eksempel, hvis du bare vil ha resultater fra ordlisten, velg "Ordbok" og så videre.

For eksempel kan du slå opp et ord i ordboksen, hvis du vil finne et annet ord for å uttrykke deg selv.

Du kan også slå opp artikler på Wikipedia uten å måtte besøke nettstedet. Dette kan komme til nytte når barna kanskje trenger å gjøre forskning, men du vil ikke at de skal surfe på nettet uendelig (eller når du bare er for lat for å åpne en ny fane).

Kanskje den fineste funksjonen er Apple Dictionary. Apple har oppfunnet og markedsført et enormt antall unike funksjoner og vilkår i løpet av sin levetid, ved hjelp av Apple Dictionary, hvis du ikke er sikker på hva som helst som Spotlight eller Dashboard, kan du bare se det opp.

Ok så det fremhever noen av de kulere ordbokfunksjonene. Hva med å omarrangere dine nåværende ordbøker eller legge til flere? Det er enkelt å gjøre dette ved å gå til Innstillinger fra "Ordbok" -menyen eller trykke på Kommando +, på tastaturet.

For å starte kan du trekke kilder inn i ønsket rekkefølge. Så hvis du vil se Wikipedia-resultater først, kan du dra den til toppen.

I tillegg kommer ordboken med en oversikt over fremmedspråkordbøker også. Du kan velge mellom tysk, hindi, fransk, tyrkisk og opp til omtrent et dusin mer.

Ikke glem, du kan også bruke Spotlight til å slå opp definisjoner. Skriv bare ordet i feltet Spotlight og bla deretter til definisjonen i den resulterende listen.

Åpenbart er Apple Dictionary mer enn bare en enkel måte å slå opp ord på. Å være i stand til å legge til kilder, kan virkelig gi opp forskningsprosjektet ditt, samtidig som du kan bruke utenlandske ordbøker til å hjelpe noen som ønsker å lære et nytt språk eller bare øke deres eksisterende språkferdighetssett.

Link
Plus
Send
Send
Pin