Skip to main content

Slik unjailbreak din iPhone eller iPad

Slik unjailbreak din iPhone eller iPad

Geoffrey Carr

Hvis du har sekunder tanker om å jailbreaking iOS-enheten din, kan du enkelt gjøre det uforgjengelig og gå tilbake til normal.

For å unjailbreak, mange veiledere sier at du må sette iOS-enheten i gjenopprettings- eller DFU-modus, men det er egentlig ikke tilfelle i det hele tatt. Faktisk er det mye enklere enn det. Du trenger bare å slette enheten, og deretter gjenopprette den fra en sikkerhetskopi. Sikkerheten vil ikke inkludere jailbreak eller jailbroken apps, så du kommer tilbake til lager iOS.

For å starte, vil du først koble enheten til datamaskinen og brenne opp iTunes. Deretter klikker du på enhetsikonet øverst til venstre for å åpne oppsummeringsskjermbildet for enheten.

Pass på at iTunes har alle filmene og musikkene du vil ha på enheten din, siden vi vil slette den snart. Når du har gjort det, er det på tide å sikkerhetskopiere enhetens apper og innstillinger.

For å sikkerhetskopiere enheten din, klikk på "Sikkerhetskopier nå".

Etter at prosessen er ferdig, åpner du appen Innstillinger på enheten, og navigerer til iCloud> Finn min iPhone. Derfra deaktiverer du Finn min iPhone. Dette gjør du bare midlertidig, ettersom Apple krever at denne funksjonen deaktiveres når du gjenoppretter enheten.

Deretter går du tilbake til iTunes og klikker på "Gjenopprett iPhone".

Du kan få et popup-vindu som spør om du vil sikkerhetskopiere ting, men siden du allerede gjorde dette, klikker du bare på "Ikke sikkerhetskopier".

Klikk på "Gjenopprett" når neste popup-vindu vises.

Prosessen vil begynne og vil ta rundt fem minutter eller så.

Til slutt ser du nedre skjermbilde i iTunes når prosessen er fullført. Du kan enten velge "Sett opp som ny iPhone hvis du vil starte fra bunnen av, eller velg" Gjenopprett fra denne sikkerhetskopien "for å få tilbake alle appene dine, innstillingene, kontaktene, etc.

Gjenoppretting av sikkerhetskopiering til en iOS-enhet tar noen minutter, og når iTunes sier at det er gjort å gjenopprette sikkerhetskopiering, og iPhone eller iPad starter på nytt, kan du låse den opp. Derfra ser du startskjermbildet for iOS Setup Assistant. Sveip til høyre for å fortsette og gå gjennom trinnene for å konfigurere iPhone på nytt. Du vil sette opp ting som Location Services, Touch ID, Apple Pay og iCloud.

Når du har fullført installasjonsprosessen og nå startskjermbildet, vil du legge merke til at du kanskje har noen apper som er mørknet med "Venter ..." under disse appikonene. Dette betyr at disse appene lastes ned til enheten din og blir installert, så lene deg tilbake og slapp av mens dette skjer, da det kan ta en stund.

Når det er gjort, er iPhone eller iPad helt klar til bruk igjen, og du vil være fri for jailbreak.

Link
Plus
Send
Send
Pin