Skip to main content

Boomerang for Gmail-gjennomgang: Planlegg sending av e-post, mottak

Boomerang for Gmail-gjennomgang: Planlegg sending av e-post, mottak

Geoffrey Carr

Har du noen gang ønsket å skrive en mail nå og planlegge det å sende på en fremtidig dato? Boomerang kan gjøre dette for deg. Men hvis du er en Outlook-bruker, kan du bruke Microsofts innebygde planlegger for å forsinke leveringen av e-postmeldingen din. Men hvis du er en ivrig Gmail med Chrome eller Firefox bruker, må du stole på en tredjepartsprogram som Boomerang. Boomerang kan planlegge e-postmeldinger du sender og forsinker e-postmeldinger du har mottatt.

Boomerang for Gmail-gjennomgang

Boomerang gjør det mulig å planlegge e-postene dine for å bli sendt det fremover, og leverer dem pliktskyldig når de er planlagt. Det lar deg også utsette mottaksmailen, som først forsvinner fra innboksen din, og vises automatisk når det er planlagt.

Selv om det er en av de beste nettleserutvidelsene, er den eneste ulempen at Boomerang ikke er tilgjengelig for andre e-posttjenester, bortsett fra Gmail, og det også for Mozilla Firefox og Google Chrome.

Planlegg Gmail-e-post

  1. Installer Boomerang og last inn Gmail.
  2. Du vil merke et Boomerang-ikon øverst til høyre.
  3. Skriv epost og klikk på "Send senere" ved siden av send-knappen nederst.
  4. Det åpner en rullegardin med ulike alternativer.

  5. Velg dato og klokkeslett du vil planlegge e-postmeldingen din, og klikk på 'Bekreft'. Du kan spesifisere hvilken som helst dato og klokkeslett fra snarveiene som 'på en time', 'i morgen morgen', 'neste uke' eller '1 måned'. Du kan også legge til din egen tilpassede dag og tid for å planlegge e-post for eksempel; Mandag 7a.m. eller i morgen klokken 5

Boomerang lar deg også utsette den mottatte e-posten ved å ta meldingene ut av innboksen din til du faktisk trenger dem. Klikk på Boomerang-knappen med en e-post åpen. Det åpner en rullegardin, spesifiser datoen og klokkeslettet du vil at den skal vises i innboksen din. Boomerang vil arkivere posten og hente den i innboksen din på toppen av meldingslisten din på den tiden du velger.

Det hjelper deg også med å følge opp en melding innen en bestemt tidsramme etter å ha sendt en melding. Det har alternativer som "bare bli påminnet om ingen svarer, eller uansett". På denne måten vil du ikke la meldinger slippe gjennom sprekk og aldri glemme å følge opp med folk.

Det er det! Det er så enkelt å planlegge e-postene med Boomerang. Du kan nå skrive bursdagsnotatene når du har tid og sende dem til rett tid med Boomerang. Du kan også kommunisere med mennesker i ulike tidssoner, følge opp salgshodet og mye mer.

Ulemper med Boomerang

Dette er en abonnementsbasert tjeneste. Den gratis versjonen tillater en bruker å planlegge bare ti e-postmeldinger i måneden. Den andre bekymringen er at du må gi tredjeparts tilgang til Gmail-kontoen din for å planlegge e-post. Samlet Boomerang for Gmail er en fin Firefox / Chrome-plugin som gir deg total kontroll når du sender og mottar e-postmeldinger. Få Boomerang her,

Link
Plus
Send
Send
Pin