Skip to main content

Identifiser hundeslag med Microsoft Fetch

Identifiser hundeslag med Microsoft Fetch

Geoffrey Carr

Hvis du noen gang har tvil om hvilken rase din hund tilhører, Microsoft ny app Fetch til iPhone, vil gi deg et svar. Inspirert av hunden selv, kan Microsoft Fetch identifisere og klassifisere hunder etter raser. Appens verktøy er ikke bare begrenset til hundene, men det kan også forholde seg til mennesker og si hvilken hund som avler sin personlighet som mest ligner på.

Hilsen til Microsoft Innovative Lab, Microsoft Garage, Hent brukere kan bruke bilder enten klikket gjennom deres iPhone-kamera eller fra biblioteket.

Identifiser hundeslag med Microsoft Fetch

Hent "hundgjenkjenning" -rammen bruker brukervennlighet, maskinlæring, datasyn og intelligente skygtjenester. Basert på konseptet med kunstig intelligens, gjenkjenner appen nærmeste rase og returnerer med svaret. For å låne en praktisk tilnærming til å oppdrive anerkjennelse, ble også ekspertvurderinger og tilbakemeldinger fra hundeeksperter tatt mens appen var i verkene.

Bruke Microsoft Hent

Du kan bruke Microsoft Hent enten via et nettsted, What-Dog.net eller via iPhone via IOS app. La oss sette et bilde av Chihuahua Puppy (vist nedenfor) på nettstedet og analysere.

Appen returnerer med den nøyaktige matchingen til valpen med et tilsvarende bilde og en kort beskrivelse som vist nedenfor.

Hva skjer hvis et annet bilde enn hunden analyseres

Vi ønsket å teste appen og se hvilke resultater som ble returnert dersom et tilfeldig sett med bilder (unntatt hunder) ble testet. Se nedenfor for å se våre funn.

Her ble "en blomst" analysert, og appen returnerte med en logisk melding om "Ingen hunder funnet".

Det neste i analysen var bildet av en kråke og appen returnerte igjen med et svar på "No Dogs Found".

Ved siden av testen var hunder ikke så kjent følgesvenn "katt", og appen var ikke så intelligent denne gangen med den nærmeste matchen med Chihuahua valp som vist nedenfor.

Bruke Microsoft Hent på mennesker

Selv om appen egentlig ikke er laget for mennesker, men for moro skyld kan du sjekke hva som er den nærmeste hundeavlen din venn tilhører. I et slikt tilfelle kan kampen som appen returnerer, være et grin for alle de berørte. Her er hva Fetch har å si da jeg testet et av vennens bilder.

Som vist nedenfor returneres det med Golden Retriever-kampen, jeg er ikke sikker på hvor mye min venn ville være enig i dette. Men det er definitivt gøy!

Konklusjon

Microsoft Fetch er en enkel og morsom app. Appen er fortsatt i sin tidlige livssyklus, og Microsoft ber brukerne å sende tilbakemelding på deres erfaring. Den eneste skuffelsen er at appen ikke er tilgjengelig på andre populære operativsystemer, for eksempel Android eller Windows 10. Kanskje dette kan være rett rundt hjørnet.

Du kan laste ned Microsoft Fetch gratis fra Apple App Store.

Siden denne appen også er for iPhone, har Microsoft nettopp tilbudt deg en annen grunn til å flytte fra Windows Phone til iPhone!

Link
Plus
Send
Send
Pin