Skip to main content

Løsning: Kan ikke logge på Windows 8 med Webroot SecureAnywhere installert

Løsning: Kan ikke logge på Windows 8 med Webroot SecureAnywhere installert

Geoffrey Carr

En av klienten min opplevde et problem der han ikke kunne logge på sin Windows 8 ved hjelp av Microsoft-konto. Han mottok en melding om at passordet han brukte var feil, da han faktisk brukte riktig passord. Først trodde jeg at han kunne prøve feil passord. Men han kunne logge på sin Outlook.com-konto med samme passord. Da fant jeg ut at selv innloggingen min ga samme feilmelding. Jeg var virkelig forvirret.

Kan ikke logge på Windows 8 når Webroot SecureAnywhere er installert

Jeg begynte å følge trinnene han hadde tatt i den siste tiden. Han sa at han hadde søkt Windows Update, lastet ned og installert et par applikasjoner og installerte Webroot SecureAnywhere. Det fungerte bra, da dette plutselig skjedde.

Jeg gjorde en Systemgjenoppretting.

  1. Fra påloggingsskjermen klikker du på Makt styre.
  2. Hold nede Skifte tast og klikk Omstart.
  3. På skjermbildet Velg et alternativ klikker du Feilsøk.

På feilsøkingsskjermbildet klikker du Avanserte instillinger.

Avanserte instillinger skjerm, klikk Systemgjenoppretting og følg instruksjonene.

Etter systemgjenoppretting kunne jeg logge inn, loggen hans virket også bra. Deretter installerte vi hver applikasjon en etter en, og alt fungerte fint.

Etter at Webroot SecureAnywhere fullførte sin første fullskanning, hadde vi det samme problemet igjen. Så vi hadde endelig funnet skyldige.

Så jeg foreslo at han kontaktet Webroot-støtte. Som det viser seg var problemet dokumentert og å bruke en oppdatering vil løse problemet. Men for å gjøre det, måtte vi først gjøre en systemgjenoppretting igjen for å fikse problemet.

Ifølge artikkelen er dette problemet løst i versjon 8.0.2.79 og høyere. Problemet var at Webroot SecureAnywhere fjerner LiveSSP nøkkel i følgende registernøkkel:

HKEY_LOCAL_MACHINESYSTEMCurrentControlSetControlLsa

Vel, hvis du noen gang løper inn i dette problemet, vet du nå hvordan du skal fikse det. Historiens moral skal alltid holde alle programmene oppdatert.

Jeg håper du finner denne artikkelen nyttig.

Link
Plus
Send
Send
Pin