Skip to main content

Sketchable er en fantastisk tegneapp for Windows 10-brukere

Sketchable er en fantastisk tegneapp for Windows 10-brukere

Geoffrey Carr

Windows Store har en ny tegneapp Sketchable for alle til kunst og digital journalføring. Dette er en gratis og enkel, men likevel omfattende app som gir den beste kreative digitale journaling-opplevelsen på Windows-enhetene dine. Kan det være et importert bilde, et klikkfotografi eller et blankt lerret, Sketchable lar deg tilpasse dine tidsskrifter med omfattende verktøy og funksjoner og legge inn dine kreativitetsalternativer. Det er en veldig enkel og elegant app med et rent grensesnitt. I motsetning til andre slike apps, kommer Sketchable med kraften i DirectX-akselerasjon som gjør at den laster raskt.

Sketchable anmeldelse

God app for Digital Journaling

Utviklet av Silicon Benders, Sketchable anses best egnet til journaling. Med rundt 4000 unike deksler, navn og oppløsninger Sketchable hjelper deg med å tilpasse journalen din til det beste. Enkel import, eksport og deling med PSD-eksportstøtte gjør det til en av de beste passende apps for alle i digital journaling. Den leveres med noen forhåndsdefinerte tidsskrifter, og du kan legge til en ny når det trengs. Sketchable bringer også et sett med tegneverktøy med åtte tilpassede forhåndsinnstillinger per verktøy. Fargeplukeren og rask tilgang til strekkeksempelet hjelper deg med å konvertere bildet til et portrettstilt maleri.

Funksjoner av Sketchable

  • La deg lage tidsskrifter med høyoppløsninger med harddiskstørrelse på opptil 4000 på 64 bits Windows-enheter.
  • Color Picker-Bruk bare fargeplukeren til å velge en eller redigere bildet ved å justere fargetone- og metningsnivået.
  • Med PSD Export-funksjonen kan du enkelt dele arbeidet ditt fra mobilenheten til et skrivebord.
  • Stroke Preview bidrar til å gjøre justeringer i et bilde med mange kontroller over hvert verktøy.
  • Sketchable kommer med et resizable brukergrensesnitt og inneholder to tilpassede skalfaktorer, en for hver berøringsbasert og musebasert enhet.
  • Den inneholder også et børsteverktøy og en viskelær. Du kan få noen ekstra verktøy som kritt, blyant, markør og airbrush med den betalte versjonen av Sketchable.

Den oppdaterte Sketchable 3.0-appen kommer med et nytt sett med funksjoner som inkluderer

  • Symmetri-lar deg velge mellom en eller to akser og plassere dem tilsvarende.
  • Masker - denne funksjonen lar deg velge en form og markere en del av lerretet.
  • Stencils-det bidrar til å tegne skarpe linjer eller væskekurver.
  • Lag - Du kan nå legge til 32 nye lag, omorganisere, transformere eller slå sammen dem.

brukervennlighet:

Sketchable er en enkel tegning app som krever ingen teknisk kunnskap. Enhver bruker med minimal fotoredigeringskunnskap kan enkelt bruke den og få mest mulig ut av det. Det er satt verktøy for hver tegning applikasjon inkludert pensel, maling bøtte, fargepluker, fargepalett, forstørrelsesverktøy, skala og mange flere. Bare trykk på ikonet, og du kan bruke hvilket som helst verktøy.

Total Sketchable er en fin app som leveres med et enkelt og elegant brukergrensesnitt og en rekke nyttige verktøy. Det er dette er en av de beste, om ikke den beste tegneappen for Windows-brukere og definitivt verdt å prøve en gang. Det er gratis og betalt versjon av appen tilgjengelig, der den senere versjonen kommer med noen ekstra funksjoner og verktøy. Du kan også kjøpe verktøyene separat hvis det er nødvendig.

Last det ned her og gi oss beskjed hvis det oppfyller dine krav til fotoredigering og journaling.

Link
Plus
Send
Send
Pin