Skip to main content

Spill alle de morsomme Android-spillene med Koplayer på Windows 10

Spill alle de morsomme Android-spillene med Koplayer på Windows 10

Geoffrey Carr

For mange, Android er operativsystemet valgfritt når det kommer ned til smarttelefoner. Det er ikke noe dårlig operativsystem på noen måte, men hva om man vil bruke det på deres Windows 10-skrivebordet, er det mulig?

Det er, men mye enklere hvis man laster ned en programvare som heter Koplayer. Å bruke Android på et skrivebord kan være svært nyttig, spesielt for å spille spill som ikke er tilgjengelige på Windows. Imidlertid er hovedgrunnen til å bruke Android på skrivebordet å dra nytte av den større skjermen.

Spill Android-spill med Koplayer på Windows PC

Det første som brukere vil legge merke til om Koplayer, er størrelsen på nedlastingen. Det er over 288MB, så vær forberedt på for en lang nedlasting hvis du har Internett-hastighet, er ikke opp til grunnen. Ellers bør det ta bare minutter for de med en internetthastighet som sparker.

Etter at programvaren ble installert på datamaskinen, fikk vi muligheten til å logge inn med vår Google-konto for å få tilgang til Google Play-butikken. Alternativet var også der for å registrere deg for de som ikke eier en Google-konto.

Etter at alt er oppe, ga programmet oss en virtuell smarttelefon, og den fungerer som en faktisk Android-smarttelefon. Hovedforskjellen her er at vi kan styre hele greia med musen og tastaturet. Vi vet ikke hvor godt det fungerer med en berøringsskjerm, siden vi ikke har tilgang til slike ting.

Vi fant ut at vi kunne få tilgang til og laste ned noen apper fra Google Play-butikken med letthet. Vi spilte for det meste spill, og gjett hva? Bevegelsesmekanismen krever ikke noe nytt når det gjelder bruk av tastatur og mus. Det virker som om programvaren automatisk kartlegger bevegelsene til WASD-tastene, og det er flott.

Alternativet er også der for å koble til en gamepad, men vi forsøkte ikke å prøve det til tross for å ha en Xbox One-kontroller.

For å gjøre ting enda mer interessant, gjør Koplayer det mulig å spille inn spill og lagre dem som videofiler på datamaskinen vår. Gameplay kan da lastes opp til sosiale medier, men ikke fra Koplayer-appen, selvfølgelig.

Å spille spill er ikke det eneste Koplayer bringer til bordet. Teamet bak dette programmet gjorde det mulig for oss å laste ned og bruke Android-apper også. Apper som WhatsApp og Microsoft Word gikk helt bra på vår testcomputer.

Samlet sett er Koplayer et solidt program for de som ønsker å dra nytte av hva Android har å tilby på sitt Windows 10-skrivebord. Vi anbefaler helhjertet det til hvem som helst.

Last ned Koplayer fra den offisielle nettsiden for null dollar.

Relaterte innlegg:

  • Slik spiller du dine favoritt Xbox 360-spill på Xbox One
  • Windows 10 Xbox app: funksjoner og hvordan du bruker
  • Rediger og del spillklipp med Game DVR i Xbox app på Windows 10
  • Slik bruker du Xbox Play Anywhere for å spille spill på Windows 10 eller Xbox One
  • Gratis kortspill og kasino spilleautomater som er morsomme og gratis å spille på Windows PC

Link
Plus
Send
Send
Pin