Skip to main content

Åtte enkle måter å spare penger på verktøyet regninger

Åtte enkle måter å spare penger på verktøyet regninger

Geoffrey Carr

Når det gjelder å spare penger på strøm og andre verktøykostnader, kan det være nyttig å få noe som en smart termostat eller et smart uttak for å overvåke og optimalisere energiforbruket. Men det er massevis av ting du kan gjøre som krever lite eller ingen penger eller innsats. Her er åtte veldig enkle oppgaver å gjøre rundt i huset som umiddelbart sparer penger på regningene dine.

Slå av termostaten

Oppvarming og klimaanlegg bruker mye energi, noe som gjør HVAC-systemet til en av de dyreste apparatene i huset ditt. Du trenger ikke å fryse eller koke for å spare penger, skjønt-tweaking din termostat med bare noen få grader kan gjøre en stor forskjell.

Spesielt, når du slår opp termostaten din om sommeren med en eller to grader, og snu den ned med samme økning om vinteren, kan du spare mye penger i det lange løp. Og det beste er at du nesten ikke merker en liten forskjell uansett. Og selv om du gjør det, er det lite sannsynlig å forstyrre livet ditt alvorlig.

Selvfølgelig kan du også slå termostaten din av når du er borte for dagen - som kan gjøres med hvilken som helst termostat. Eller du kan planlegge termostaten din til å være høyere i løpet av dagen mens du er på jobb, og slå ned når du kommer hjem. Med en smart termostat er det enda enklere: Du kan bruke hjemme- og vekkemodusene til å gjøre alt automatisk, slå seg opp når du forlater huset, og slå på luftkondisjoneringen igjen når du kommer hjem.

Vær mer oppmerksom på lys og elektronikk

Hvis du er en som enkelt glemmer å slå av apparater, elektronikk og andre enheter som bruker strøm eller andre ressurser, kan det være på tide å sparke det i utstyr og sette deg selv påminnelser for å slå av disse tingene.

Vi er alle skyldige i å forlate lysene, TVen på og til og med ovnen på, men gjør en innsats hver dag for å utføre en rask feiing av huset ditt for å se om noe var igjen. Det tar mindre enn to minutter og kan potensielt spare deg litt penger takket være en liten innsats. Og hvis du har smarte utsalgssteder og smarte lys, gir de fleste apper en planleggingsfunksjon, slik at du kan forsikre deg om at lysene slås av på bestemte tidspunkter, eller at de automatisk slår av når du forlater huset.

Slå av vannvarmeren

Vannvarmeren skal varmes opp opptil 120 grader. Enhver varmere enn det, og det er stor risiko for skolding. Imidlertid har mange boliger sin vannvarmer satt høyere enn 120 grader.

En god måte å teste hva vannvarmeren din er satt til hvis din ikke har et innebygd termometer, er å bare kjøre en kran til den blir så varm som mulig. Deretter holder du et kjøtttermometer (eller et annet termometer) under rennende vann. Hvis den leser høyere enn 120 grader, bør du skru ned vannvarmeren din. Dette vil ikke bare lagre huden din (bokstavelig talt), men det vil også spare deg for penger.

Ikke bekymre deg, siden 120 grader er fortsatt mye varmt for å vaske opp i oppvaskmaskinen og drepe alle bakteriene.

Bytt ut ditt HVAC-luftfilter

Når ditt HVAC-luftfilter blir skittent, reduserer det luftstrømmen til ditt HVAC-system, og begrenser ytelsen. Derfra blir huset ditt ikke oppvarmet eller avkjølt så effektivt som det kan være, bruker mer energi og koster mer penger.

Derfor er det viktig å bytte ut luftfilteret når det blir skittent, og det er en super enkel jobb som tar mindre enn 10 sekunder. Vi har en veiledning som inneholder informasjon om luftfiltre og hvor viktig det er å få de riktige for systemet.

Dekk vinduer med plast om vinteren

Dette er ikke så lett å gjøre som andre oppgaver som er oppført her, men det er en prosess som tar omtrent en time å gjøre og kan redusere kostnadene hele vinteren. Hvis du dekker dine vinduer med tydelig plast, vil du forsegle noen utkast som gir kald luft inn, mens du fortsatt tillater solskinn å passere og varme opp huset ditt.

En hvilken som helst maskinvarebutikk og superstore (som Wal-Mart) vil selge plastplastikkpakker med plast, som kommer med et plastfolie og dobbeltsidig tape, for rundt $ 10 - $ 20. Tiden og pengene som du legger inn i å gjøre noe slikt, vil lett lønne seg mange ganger over hele vinteren.

Vær oppmerksom på at dette kan gi vinduene en så liten forvrengning. De fleste av disse kittene bruker krystallklar plast som, når de brukes riktig, egentlig ikke er for påtrengende. Ikke forvent at de skal være 100% usynlige.

Seal Up Dører og Windows

Hvis du ikke vil gå på plastruten og vil ha en mer permanent løsning, kan det være bedre å bruke litt værstripping for å forsegle svake punkter rundt dør og vindusrammer hvor kald luft kan komme seg inn i huset ditt .

Weather stripping kommer i alle forskjellige former og størrelser, slik at den passer inn i noen spesifikke hull du måtte ha. Det er også veldig billig. Du kan til og med få litt ekspansjonsskum og bruke det til å fylle hullene rundt dør og vinduskarmer.

Åpne og lukk nyanser eller persienner

Om vinteren er solen din beste venn, men det er din verste fiende om sommeren.På grunn av dette utnytter du persienner eller nyanser av vinduet ditt, og la dem være åpne om vinteren for å la det sunke gjennom og varme opp huset ditt. Dette virker mye som et drivhus, som lar varme i solen, men holder ut kjøligere luften, slik at du ikke trenger å kaste bort energi på termostaten.

Om sommeren er det best å holde persienner lukket slik at solen ikke skinner gjennom i huset ditt. Selvfølgelig er mange mennesker store fans av store vinduer og utleier i naturlig lys, men det vil ta en toll på bruksregningen når det gjelder klimaanlegg. Du kan imidlertid optimalisere dette ved å holde persienner stengt på østvendte vinduer om morgenen, og deretter åpne dem opp på sen ettermiddag når solen ikke lenger skinner inn.

Bruk kaldt vann når du gjør vaskeri

Hver vaskemaskin har forskjellige vanntemperaturinnstillinger som du kan bruke, men for å spare varmtvann og forhindre at vannvarmeren fungerer mer enn det skal, er det alltid en god ide å vaske klærne i kaldt vann. I de fleste tilfeller vil det gjøre like bra for en jobb som varmt vann ville.

Selvfølgelig kan du fremdeles ha noen delikate klær som krever varmt vann til vask, men de fleste vaskerilte kan vaskes i kaldt vann uten problemer.

Du kan også sette tørketrommelen på en lavere varmeinnstilling, men husk at høy varme vil drepe lus, lopper og andre bugs, samt drepe bakterier, så hvis det er fokus for en viss last vaskeri, helt tørr med høy varme. Ellers kan lav varme spare deg for penger i det lange løp.

Tittelbilde fra ppaa / Bigstock

Link
Plus
Send
Send
Pin