Skip to main content

Slik får du massevis av kjøp i appen gratis med Amazon Underground på Android

Slik får du massevis av kjøp i appen gratis med Amazon Underground på Android

Geoffrey Carr

Android-spill kan være en morsom måte å drepe tid på, men det blir irriterende når de kontinuerlig prøver å suge deg i mikrotransaksjoner. Hvis du er lei av at du trenger innkjøpskjøp for å spille et antatt "gratis" spill, er Amazon her for å redde deg med deres Amazon Underground-program.

Hvordan Amazon Underground Works

Amazon Underground er enkelt: det er en samling av apps og spill i Amazon Appstore som er "faktisk gratis". Det betyr at de er gratis å laste ned, og hver enkelt kjøp i app er også gratis.

Ja, du leser det riktig. Vil du ha 100 ekstra liv? Du kan "kjøpe" dem for $ 0. Premium våpen? Også $ 0. I utgangspunktet er det akkurat som Google Play-versjonen av appen, men alt er gratis hele tiden. Og det er alt lovlig.

Lyder for godt til å være sant? Jeg forsikrer deg, det er det ikke. Det er imidlertid noen få fangster.

Først av alt må du få spillet fra Amazonas butikk, i stedet for Google Play. Dette er egentlig ikke en stor avtale, men det betyr at du må installere en annen appbutikk, holde oversikt over hvilke apper som kom fra hvor, og oppdatere dem ved hjelp av deres respektive butikker.

For det andre eksisterer dette ikke for hvert spill, bare de som Amazon har en avtale med. Men det er mye mer enn du forventer, inkludert populære spill som Angry Birds, Fruit Ninja, Cut the Rope, Hvor er vannet mitt og Jetpack Joyride. Jeg har spist på Sonic Dash and Goat Simulator selv. Du kan se og søke Amazon Undergrounds fulle katalog over apps her. (De fleste appene er spill, men det er også noen verktøy og produktivitetsprogrammer.)

Til slutt er dette ikke tilgjengelig for iPhone og iPad på grunn av Apples begrensninger på App Store. Så dessverre holder iOS-brukere fast på å betale for sine spill og kjøp i app.

Hvordan få Amazon Underground Apps

For å komme i gang, bare gå til denne siden på Android-telefonen din og last ned Amazon's Underground app. (Du må aktivere ukjente kilder i Android-innstillingene, hvis du ikke allerede har det.)

Hvis du har en Amazon-brann-telefon eller nettbrett, bør du allerede ha Amazon-underground-appene tilgjengelige fra den innebygde appbutikken.

Når du er lastet ned, åpner du Amazon Amazon-appen. (Det kan bare bli kalt "Amazon" i app-skuffen, siden det er i utgangspunktet Amazon's shopping-app med en appbutikk innebygd.) Klikk på menyen øverst i venstre hjørne, og utvide delen "Underground Apps" i butikken .

Derfra går du til "Alle apper og spill". Det er her du vil se hele Amazonas appstore, inkludert betalte apper. Men det er ikke det vi vil, er det?

For å komme til de virkelig gratis tingene, trykk på kategorien "Underground Apps" øverst i høyre hjørne. Du vet at du er på rett sted hvis alle appene har et "egentlig gratis" banner på dem.

Derfra, last ned et spill du vil ha og begynn å spille! Du bør oppdage at hvis du går til butikken i butikken, er alle kjøp i app gratis. Gjør noe "kjøp" og du vil få kvittering for $ 0 i e-posten din, og en haug med godbiter i spillet ditt.

Jeg vil ikke lyve, noen ganger er det gratis å ta litt moro ut av spillet. Det er som å bruke juksekoder for å få alt du vil ha - det er ikke noe mål å skyte for. Men hvis du ikke føler for å synke dollar på dollar til dumme spill, er Amazon Underground ganske fantastisk.

Link
Plus
Send
Send
Pin