Skip to main content

Internet Explorer blokkerer 99% malware angrep; 5X mer enn andre nettlesere!

Internet Explorer blokkerer 99% malware angrep; 5X mer enn andre nettlesere!

Geoffrey Carr

Med en tredjedel av Internett-brukere i Asia-Stillehavet alene blir ofre for trusler som skadelig programvare, er behovet for elektronisk sikkerhet mer relevant enn noensinne. For å håndtere disse online bekymringene, opprettet Microsoft sin nyeste nettleser Internet Explorer 9, som gir en trygg, trygg og likevel vakker og rask surfing opplevelse.

I dag utgav NSS Labs to rapporter som viser at SmartScreen-funksjonen i Internet Explorer fortsetter å tilby bransjeledende beskyttelse mot sosialt utviklet skadelig programvare.

I henhold til rapporten "Blokkerer Internet Explorer 9 en eksepsjonell 99% skadelig programvare. 96% av de levende truslene ble fanget med SmartScreen URL-omdømme i IE9, og ytterligere 3,2% med Application Reputation. "

Dessuten, siden NSS-rapporten fra oktober 2010, har gjennomsnittstiden tatt av SmartScreen-filteret for å blokkere en trussel blitt 28% raskere, hvis søknadsomdømmelse blir vurdert, så har gjennomsnittet forbedret seg med 85%. Grafen nedenfor sammenligner testresultatene fra ulike nettlesere og viser at Internet Explorer blokkerer 5X mer skadelig programvare enn konkurrerende nettlesere.

De andre rapportene så på sosialt konstruert malware rettet mot personer som bor i Asia Pacific-regionen og i Europa.

Som du ser nedenfor, forblir resultatene konsekvente - Internet Explorer 9 har en ledelse i å beskytte brukere mot live trusler.

Det er ingen overraskelse at en nettleser er den første forsvarslinjen mot angrep fra nettet, og det spiller en viktig rolle for å holde deg trygg online. Internet Explorer er designet med sikkerhet og personvern i tankene. Den nye nettleseren har et robust sett med innebygde sikkerhets-, personvern- og pålitelighets teknologier som bidrar til å holde forbrukerne trygge og deres nettleseropplevelse nesten uavbrutt. Med IE9 har Microsoft introdusert nye funksjoner og funksjoner som Tracking Protection, Tracking Protection Lists, ActiveX Filtrering for å nevne noen.

IE9 gjør surfing på nettet enda sikrere og beskyttet opplevelse fra nå av!

Last ned: NSS Labs August 2011 rapport.

Internet Explorer 9 er etter min mening virkelig rask og sikker, men lider av et bildeproblem. Det er ikke lenger 'i' å bruke det, særlig blant de yngre netizens. Alle problemene som tilskrives det tilhører IE6-æraen og er ikke lenger gjeldende for IE9. Likevel bærer IE9 bagasjen.

Link
Plus
Send
Send
Pin