Skip to main content

Slik tar du skjermbilder på Android Auto

Slik tar du skjermbilder på Android Auto

Geoffrey Carr

Android har hatt innfødte skjermbilder i årevis, og siden det er en ganske viktig funksjon, støtter alle tilleggsutstyrene fra Google også denne funksjonaliteten. Mens innstillingen er på et enkelt sted på Android Wear, er det godt gjemt på Android Auto. Slik finner du det.

Det første du må gjøre er å aktivere utviklerinnstillinger i Android Auto-appen ved å trykke på "Android Auto" -teksten øverst 10 ganger. For et mer detaljert blikk på utviklerinnstillinger, hodet her.

Når menyen for utviklerinnstillinger er aktivert, kan du hoppe inn ved å trykke på treknappsoverløpsmenyen øverst til høyre og velge «Utviklerinnstillinger».

Det er noen interessante oppføringer funnet her, men den vi er mest interessert i, er "Del skjermbilde nå." Gå videre og gi det trykk. Den sannsynligvis sier selvfølgelig, men jeg skal si det uansett: telefonen din må være koblet til en Android Auto-hovedenhet før dette vil fungere.

Når du tar et skjermbilde, vil dialogboksen for deling dukke opp umiddelbart, og du kan sende den uansett hvor du vil. Men hvis du velger ikke For å dele det, vil bildet bare bli lagret til roten av mappen Pictures, så du kan bare dele den senere. Det er ganske pent. For enkelhets skyld, laster jeg bare opp det til en dedikert skjermbildemappe i Disk.

 

Og det er ganske mye det. Selvfølgelig bør du aldri gjør dette mens du kjører - hvis det er noe det viktig på skjermen, trekk over og ta et bilde. Ellers bare la det gå, mann. Det er ikke verdt det.

Link
Plus
Send
Send
Pin