Skip to main content

Feil 80040902 og 80082F30 i Windows Phone Mail app

Feil 80040902 og 80082F30 i Windows Phone Mail app

Geoffrey Carr

Selv om, Windows telefon aksepterer eventuelle andre e-postkontoer, men til tider kan du få noen oppdaterings- eller e-postkontaktaktivering feil, etc. Blant dem er to av de vanligste feilene feil 80040902 og 80082F30 i Mail app.

Når du legger til noen annen e-post-ID (unntatt Outlook / Hotmail / Live) ved hjelp av "App Only" -passordet (og velger en bestemt kontotype, dvs. Yahoo, Gmail etc.), kan du få dette problemet. Det oppstår fordi Mail-appen ikke kan oppdatere den medfølgende e-postkontoen. I slike tilfeller kommer du til å motta disse feilene når du skal gå for å oppdatere e-postkontoen din.

Windows Phone Mail app feil 80040902 og 80082F30

Selv om det viser et problem med Internett-tilkobling som en mulig grunn, kan du likevel oppnå det samme selv når du har en gyldig Internett-tilkobling. Derfor, hvis du lider av et lignende problem, er det her en løsning. Du trenger bare å fjerne e-postkontoen og legge den til igjen ved hjelp av Avansert oppsett.

Følg disse trinnene for å fjerne en e-postkonto i Windows Phone. Gå til innstillinger og åpne e-post + kontoer. Her finner du all tilsatt epost-ID. Bare trykk og hold på e-post-ID-en for å velge slette knapp.

Når du har fjernet den eksisterende e-posten, følger du disse trinnene for å legge til det ved hjelp av avansert oppsett. Men før det, må du opprette et "app only" passord i din e-postkonto.

I dette eksemplet skal jeg bruke Yahoo-post, men du kan gjøre det samme for å legge til en annen e-postkonto. For å opprette et "App only" passord, åpne Yahoo-postkontoen din, gå til Kontoinformasjon, skriv inn din påloggingsinformasjon, gå til Kontosikkerhet, klikk på Administrer apppassord og opprett en til dette formålet.

Nå, gå til innstillinger av Windows Phone og åpne e-post + kontoer alternativ. Derfor klikker du på legg til en konto.

Her får du alle typer kontoer du kan legge til i Windows Phone. Bare bla ned til bunnen og velg avansert oppsett og Internett-e-post.

Skriv inn e-post-ID og kun "App Only" -passordet du har opprettet tidligere. På neste skjermbilde skriver du inn kontonavn, navn, innkommende e-postserver, kontotype, brukernavn, passord, utgående e-postserver etc.

Til Yahoo Mail, skriv inn disse detaljene,

  • Innkommende e-postserver: imap.mail.yahoo.com
  • Kontotype: IMAP
  • Utgående e-postserver: smtp.mail.yahoo.com

Hvis du vil legge til Google epost, finner du alle detaljene her.

Etter at du har lagt til epost-IDen din ved hjelp av denne metoden, bør det ikke være noe problem.

Viktig notat:

Du kan være forvirret siden "app kun passord oppretter problem", og senere inneholder løsningen samme type passord. Men du bør vite at hvis du har brukt app-passord og bestemt e-posttype (Google Mail, Yahoo, etc.) på Windows Phone mens du legger til e-postkontoen, får du disse feilene. Imidlertid er løsningen av dette problemet avansert oppsett - Ikke en bestemt e-posttype som Windows Phone velger automatisk.

Relaterte innlegg:

  • Slik konfigurerer du Microsoft Outlook for Yahoo Mail
  • Windows 10 Mail App tips og triks
  • Windows 10 Mail app gjennomgang
  • Konfigurer og legg til flere e-postkontoer til Windows Mail App
  • Mest brukte e-postadresser og tjenesteleverandører

Link
Plus
Send
Send
Pin