Skip to main content

Slik deaktiverer du "Facebook Live" -varsler

Slik deaktiverer du "Facebook Live" -varsler

Geoffrey Carr

Facebook introduserte nylig "Facebook Live", en live video streaming-funksjon som tillater Facebook-brukere å kringkaste hendelser i sanntid til sine venner og tilhenger. Det virker uskyldig nok, men som standard sender det varsler til alle andres venner når de starter en strøm - noe som betyr at du ender med en rekke meldinger du ikke vil ha.

  1. Gå til Innstillinger -> Meldinger
  2. Finn "På Facebook" og klikk på koblingen Rediger
  3. Endre rullegardinmenyen for "Live Videos" til Off

Dette betyr i motsetning til et bilde eller en delt post, hvor du kun vil bli varslet om vennen din merket deg på en eller annen måte. Du får et varsel om eventuelle Facebook Live-arrangementer dine venner lager, selv om du ikke er merket. På overflaten er det fornuftig: hvis arrangementet er live, så varsler folk når det skjer, at de ser det live. I praksis er det imidlertid ganske irriterende. Heldigvis, søt lettelse er bare en enkel innstilling tweak unna.

Slik slår du av Facebook Live Notifications

Som de fleste Facebook-irritasjoner er fiksjonen ganske enkel å bruke hvis du vet hvor de gjemt innstillingen bort. Mens du er logget inn på din Facebook-konto, klikker du på menypilen som er plassert øverst i høyre hjørne av toppnavigasjonslinjen, og velger "Innstillinger", som vist nedenfor.

Se etter oppføringen "Notifikasjoner" i venstre navigasjonskolonne. Trykk på det.

I menyen "Varsler" klikker du på "Rediger" -koblingen ved siden av "På Facebook" øverst på listen.

Rull ned i menyen for lengre varsler før du ser "Live Video" nær bunnen. Klikk på rullegardinlisten ved siden av "Live Videos" og endre standard "På" til "Alt av".

Endringen er umiddelbar, og fra dette punktet bør du ikke lenger motta varsler om at en direktestrøm har startet.


Det er alt der er til det. Med en liten varslingsmeny, kan du gå tilbake til den relative stillheten og ordren som fortsatte introduksjonen av Facebook Live.

Link
Plus
Send
Send
Pin