Skip to main content

Hvor mye bør du forvente å bruke på Smarthome-enheter?

Hvor mye bør du forvente å bruke på Smarthome-enheter?

Geoffrey Carr

Utstyret ditt hjem med alle slags smarthome-produkter kan bli dyrt raskt, avhengig av hva du vil. Her er hvor mye du kan forvente å bruke på enheter når du nettopp har startet.

La oss få dette ut av veien akkurat nå: Smarthome-enheter er ikke billige, selv om du bare kjøper noen få ting. Videre er det veldig enkelt å bruke tusenvis av dollar hvis du planlegger å utstyre hele hjemmet ditt med smarthome gadgetry. Hvis du er en sparsommelig forbruker, vil du være forsiktig. Her er hva du bør vite.

Kostnaden for (Smart) Eierskap

La oss si at du bare begynner med smarthome og setter sammen en liste for de første par enhetene dine. Forresten, vi har en utmerket guide på dette som du bør sjekke ut.

Det avhenger av hva du vil gjøre med smarthome, men jeg anbefaler alltid å få noen smarte lys, en stemmeassistent, og et par smarte plugger for å få føttene våte. Med disse produktene kan du styre lysene dine med stemmen din, samt legge til noen smarts til vanlige apparater du plugger inn.

Med dette i tankene, er det en rask nedbryting av kostnadene for disse enhetene:

  • Amazon Echo Dot eller Google Home Mini: $ 50
  • Philips Hue White 2-Bulb Starter Kit: $ 55
  • Tre TP-Link Kasa Smart-plugger: $ 66

Totalt er det $ 171, som ikke er så ille. Dette er imidlertid en veldig grunnleggende "startpakke." Det er bare to smarte pærer i Hue-settet (og ikke fargeskiftende pærer), som kan være nok for et soverom eller en liten stue. Den inneholder også bare en stemmeassistent, som kanskje ikke fungerer for deg hvis du vil utstede kommandoer fra forskjellige rom.

Nå, la oss si at du vil ta ting opp i hakk og ikke bare utstyre de fleste rom med smarte lys og smarte plugger, men du vil også ha en smart termostat, et par Wi-Fi-kameraer, en video-dørklokke og noen få stemmer assistenter slik at du kan få en i de fleste rommene i ditt hjem. Her ser du hva du ser på:

  • Tre Amazon Echo Dots eller Google Home Minis: $ 150
  • Philips Hue White 4-Bulb Starter Kit: $ 100
  • Fire ekstra Philips Hue hvite pærer: $ 50
  • Fem TP-Link Kasa Smart-plugger: $ 110
  • Nesttermostat E: $ 170
  • Ring Video Doorbell: $ 100
  • Arlo Pro 3-kamera system: $ 492

Den totale kostnaden? $ 1172. Og dette er med enten siste generasjons eller budsjettmodeller av enkelte enheter (og igjen, bare hvite pærer). Selvfølgelig kan du ikke være interessert i noen av disse enhetene, men du kan være enda mer interessert i andre. Så kostnaden kan fortsatt raskt nå den høye enden.

Hvis du er på et stramt budsjett

"Smarthome" og "stramt budsjett" går ikke bra sammen, men ikke alt håp går tapt. Med litt tålmodighet og kanskje litt kompromiss, kan du sette sammen et smarthome for mye mindre enn tallene som er omtalt ovenfor.

Vi har nevnt flere måter som du kan spare penger på smarthome produkter i fortiden. Kanskje den beste måten er å vente på at tilbudene kommer opp. Det er her du må være en liten pasient. Du finner Amazonas Echo-produkter på salg ganske regelmessig, og det er ikke uvanlig at ulike forhandlere markerer noen få dollar utenfor noen smarthome-enheter nå og da.

For det andre kan du sjekke om ditt lokale verktøyfirma tilbyr rabatter på ting som smarte termostater og smarte røykalarmer. Noen hjem forsikringsselskaper tilbyr også rabatt hvis du har noen form for sikkerhetssystem eller kameraer satt opp.

Som nevnt tidligere, er å kjøpe eldre, siste generasjons smarthome-enheter en god måte å gå hvis du ikke bryr deg om alle de fancy nye funksjonene i den nyeste modellen. Ring Video Doorbell, for eksempel, er halvparten av kostnaden for etterfølgeren på bare $ 100.

Og ikke glem "dumbhome" -produkter. Dette er enheter som ikke nødvendigvis er "smart", men de lar deg gjøre ting på en lignende måte dumbed ned litt, menvei billigere. Disse inkluderer produkter som uttakstimer, grunnleggende bevegelsessensorer og fjernstyrte brytere.

Link
Plus
Send
Send
Pin