Skip to main content

Last ned filer raskere med Xrteme Download Manager

Last ned filer raskere med Xrteme Download Manager

Geoffrey Carr

Det er ikke noe bedre enn å ha en nedlastingsbehandling installert på Windows-datamaskinen din, fordi la oss innse det, våre nettlesere er ikke i stand til å gjøre jobben riktig. Det var en tid da Opera var den eneste nettleseren for å ha en pålitelig nedlastingsbehandling som aldri feiler, og til og med en innebygd BitTorrent-funksjon, men de små godbitene er borte nå, etter at laget valgte å bytte til Google Chromes gjengivelsesmotor.

Last ned filer raskere

For å omgå dette problemet med alle nettlesere anbefaler vi at du bruker et program som heter Xtreme Download Manager. Det sørger for at uansett hva som skjer, bør du kunne starte nedlastingen din der du forlot den tidligere. Vi bør imidlertid påpeke at det sannsynligvis ikke vil fungere for alle nedlastinger fordi noen servere ikke støtter nedlastingsadministratorer, så husk å huske på det.

Først må du laste ned filen. Ikke vær bekymret, filstørrelsen er under 700KB, så selv den langsommere Internett-tilkoblingen i verden burde kunne gripe programmet på mindre enn 10 minutter. Når programmet er installert og startet, tar programmet deg gjennom et lysbilde av alle nøkkelfunksjonene. Hvis du bare vil hoppe direkte til brukergrensesnittet, er alternativet det å hoppe over.

Du vil se at Xtreme Download Manager er i stand til å laste ned videoer, men for at dette skal skje, brukerne mye først FFmpeg. Programmet gjør det mulig å laste ned den nødvendige filen uten å måtte besøke nettleseren, så det er kult.

Når det kommer til brukergrensesnittet, er det overraskende rent. Dette er første gang jeg har installert en nedlastingsbehandling på nesten 6 år eller mer, og jeg må si at designene har kommet langt. Jeg elsker oppriktig hva utviklerne har gjort her fordi alt føles enkelt og så lett å bruke.

Brukergrensesnittet er ikke rotete, og bare de viktigste tingene blir kastet til forkant mens alt er gjemt for den avanserte brukeren å finne.

Øverst i programmet bør brukere se filer, nedlastinger, verktøy og hjelp. Til venstre er det en rute med alle mappene du kan velge for å lagre filer. Det er en seksjon for Dokumenter, Musikk, Komprimerte filer, Videoer og Programmer.

Når det gjelder hva som kan gjøres via alternativer menyen, vel, det er ganske grunnleggende virkelig. Brukere kan bestemme seg for å velge hvilken mappe som skal være standard for lagring av filer. Brukere kan til og med velge å få en dialogboks dukker opp når nedlastinger pågår og når de slutter. Evnen er også der for at datamaskinen skal lukkes automatisk etter at Xtreme Download Manager har fullført en nedlastingsoppgave.

Vil du skanne en fil etter nedlasting? Dette kan automatiseres via Alternativer-menyen, noe vi har sett i nedlastingsledere i over et tiår nå, så ikke noe spesielt, men godt nok.

Xrteme Download Manager gratis nedlasting

Xtreme Download Manager er lett på øynene, og funksjonene er enkle å bruke og rettferdig. Det eneste problemet vi har møtt så langt er da vi prøvde å laste ned en video ved hjelp av Microsoft Edge, og programmet valgte å krasje på oss. Gå og ta den her.

Link
Plus
Send
Send
Pin