Skip to main content

Slik tilbakestiller du Apples programlansering til standard

Slik tilbakestiller du Apples programlansering til standard

Geoffrey Carr

Å spille rundt med nye programstartere på Android, er ganske morsomt, men det er ikke helt klart hvordan du bytter tilbake til standard Google-launcher. Les videre som vi viser deg.

Bytte standardprogrammer kan være litt forvirrende. Faktisk var bytting av standard launcher forvirrende nok til å starte i Android 4.4, og Google la en mye mer åpenbar måte å gjøre om å gjøre det. Det ble stort sett det samme til Android 7.0, da Google forandret ting bare en liten bit. Vi skisserer hvordan du endrer lanseringen i alle versjoner av Android, og starter med den nyeste versjonen først.

Endre standard lanseringen i Android 7.x Nougat

I Nougat kan du finne innstillingen for standard launcher på samme sted som alle andre standardprogrammer. Det er fornuftig når du tenker på det, men det kan ikke være det første stedet du ser - spesielt hvis du er vant til den gamle, pre-Nougat-metoden.

Det første du må gjøre er å hoppe inn i Innstillinger-menyen. Trekk varslingsskyggen to ganger, og trykk deretter på tannhjulikonet.

Derfra navigerer du ned til «Apps», og deretter klikker du på tannhjulikonetatMeny.

En liten vei ned den menyen, du vil se en oppføring fra "Home app" -tap som endrer lanseringen, og du er ferdig.

Endre standardstartprogrammet i Android 4.4 - 6.x

Endre lanseringen i Android 4.4 - 6.x er faktisk enda enklere. Trekk varslingsskyggen to ganger, og trykk deretter på tannhjulikonet for å gå til Innstillinger. Rull deretter ned og trykk på Hjem-alternativet. Det er det. Det er verdt å merke seg at dette alternativet vilbare Vis opp hvis du har flere lansere installert. Hvis du fortsatt bruker aksjeopsjonen, vil denne oppføringen ikke være der.

MERK: Mange Samsung-enheter har ikke alternativet "Hjem" i rotasjonsinnstillingsmenyen. Hvis din har ikke dette valget, så vil det faktisk være mer som Nougat-instruksjonene ovenfor - bare gå inn i Innstillinger> Programmer> Standardprogrammer.

Innenfor Hjem-menyen finner du et super praktisk programrapporteringsvalgsskjermbilde.

Fra startmenyen kan du velge en ny lanseringsprogrammer samt slette lanseringsprogrammer du ikke lenger vil ha. Standard launcher vil alltid ha slettalternativet grå ut (eller ingen ikon i det hele tatt, avhengig av Android-versjonen). Eldre Android-enheter vil ha en standard launcher kalt, ganske enkelt nok, "Launcher", der nyere enheter vil ha "Google Now Launcher" som standardinnstillingen for lager. Og dette er selvsagt betinget av produsentens bygg, og for eksempel er standardalternativet kallet "TouchWiz." På LG-enheter kalles det bare "Hjem".

Endre standard lanseringsprogrammer i Pre-4.4 Android

Hvis du kjører en enhet med en hvilken som helst versjon av Android før 4.4, må du ta en litt annerledes (og mindre intuitiv) tilnærming til å endre standard launcher.

Først må du navigere til Innstillinger> Apper> Alle.

Rull ned og se etter dinnåværende applikasjonsstarter. I tilfelle av vår eksempel enhet, er standard launcher Google Now Launcher.

Klikk på den gjeldende standardstartprogrammet, og rul deretter ned til delen "Start for standard".

Trykk på "Rydde standardinnstillinger" for å fjerne standardstartflaggeren. Deretter trykker du på Hjem-knappen på enheten for å utløse startfunksjonen.

Velg ønsket startboks og velg "Alltid" hvis du er klar til å forplikte seg til valget eller "Bare en gang" hvis du vil leke med den.


Det er alt der er til det! Enten du prøver å bytte tilbake til den tredje starteren du prøvde ut eller standard du startet med, er det bare noen få klikk i høyre meny for å sortere ut det.

Link
Plus
Send
Send
Pin