Skip to main content

Windows DVD Player app for Windows 10 utgitt

Windows DVD Player app for Windows 10 utgitt

Geoffrey Carr

Microsoft har gitt ut en ny DVD-spiller-app for Windows 10. Den nye appen som er kalt som Windows DVD-spiller for Windows 10 kan noen enkelt se deres favoritt-DVDer. Appen lar brukerne se både kommersielle og hjemmelagde plater i DVD-Video-formatet.

Windows DVD Player app for Windows 10

Brukere som oppgraderer til Windows 10 fra Windows 7 Ultimate, Professional, Home Premium eller Windows 8.1 med Media Center, vil få dette programmet til gratis i begrenset tid som en automatisk Windows Update. Windows DVD Player-appen krever en DVD-stasjonær optisk stasjon for å fungere. De som ikke er i fordelen av å få dette gratis, kan få denne appen via Windows Store på sin Windows 10-maskin som har blitt priset til $14.99 for tiden.

Funksjoner av Windows DVD-spiller:

  • Spiller DVDer på PC
  • Enkle kontroller for disknavigering

Publisert av Microsoft Corporation under underholdnings kategorien i Windows Store, måles appen 8,85 Mb og har støtte for mange språk.

Her er noen av de vanlige spørsmålene om denne appen:

Skifter noe hvis jeg allerede har en DVD-spiller-app av mitt valg i min PC?

Svar: Hvis du er den som allerede har et DVD-spillerprogram installert, vil det fortsette å fungere, selv når du oppgraderer til Windows 10.

Kan jeg få en DVD-spiller-app gratis hvis du bruker Enterprise-versjonen av Windows og deretter oppgradere til Windows 10?

Svar: Hvis PCene du bruker på din bedrift, kommer med en kvalifisert Windows-versjon installert, vil du få Windows DVD-spilleren som et gratis program når du oppgraderer til nyeste Windows 10. Siden nå er Windows Enterprise Edition ikke kvalifisert for å få gratis søknad. Husk at når du utfører en ren installasjon av Windows 10 ved å formatere platen i stedet for å oppgradere, vil du ikke få den gratis appen. Som nevnt tidligere blir søknaden tilgjengelig for kjøp i butikken for $ 14,99. Hvis PCen din allerede har populære DVD-spillerapper som allerede er tilgjengelige, som skal fortsette å fungere, selv etter oppgradering til Windows 10 OS.

For tiden spiller jeg mine DVDer fra en filbackup, betyr det at Windows DVD Player-applikasjonen støtter dette?

Svar: Nei, fra nå av spiller DVD-spillers Windows-applikasjon bare DVD-filmer på optiske plater.

Spiller DVD-spillerprogrammet Blu-ray-plater?

Svar: Nei, for øyeblikket spiller DVD-spilleren bare DVD-filmer. Hvis systemet ditt allerede kommer med et program som spiller Blu-ray-filmer, skal det fortsette å fungere selv på Windows 10 etter oppgradering.

Last ned Windows DVD Player app

Hvis du er på Windows 10, kan du direkte kjøpe Windows DVD Player-program via Windows-butikk ved hjelp av denne linken.

Gi oss beskjed om hva du mener ved å kommentere nedenfor

Link
Plus
Send
Send
Pin