Skip to main content

Beste bærbare datamaskiner til video- og fotoredigering

Beste bærbare datamaskiner til video- og fotoredigering

Geoffrey Carr

De fleste smarttelefonene du får i disse dager har den innebygde muligheten til å redigere en enkel video, akkurat som de fleste bærbare datamaskiner, men når det kommer til seriøs video og fotoredigering, du må trekke opp disse enhetene et hakk. Du er enig i at video- og bildebehandling, spilling er ressursintensiv. Som sådan, de fleste bærbare datamaskiner har forvandlet seg til kraftige og fleksible maskiner for å håndtere oppgaven. Men bare noen få blant dem scorer.

Ting verdt å merke seg når du er på jakt etter en slik bærbar datamaskin, er prosessorkraft, minne, grafikkort og harddiskplass. Prosessoren, RAM, lagring og visning av alle spiller en viktig rolle i ligningen. I stor grad er det som er vanlig å se etter i slike bærbare datamaskiner, høy RAM (8 eller 16 GB), Nvidia Graphics Card (4 eller 8 GB), Full HD skjermoppløsninger og kraftige prosessorer som i5 eller i7. En full HD-skjerm gir deg krystallklare visninger for mediaredigering og engasjerende filmer.

Bærbare datamaskiner til video- og fotoredigering

Apple Macbook Pro 15-tommers med retina-skjerm

Den high-end konfigurasjonsmaskinen leveres med en 2,8 GHz Intel Core i7-prosessor, 1 TB flash-lagring, 16 GB DDR3L RAM, integrert Intel Iris Pro Graphics og en diskret Nvidia GeForce GT 750M GPU med 2 GB GDDR5. Dessuten er den utstyrt med retina-skjerm som bidrar til å redusere refleks, samtidig som farge og kvalitet opprettholdes. Oppløsningen på 2880 × 1800 på den 15-tommers MacBook Pro, derimot, lar deg se flere av dine høyoppløselige bilder med nøyaktighet på pixel-for-pixel. Når du ser over 4 millioner piksler pakket inn i en skjerm, blir resultatene du får, imponerende. Bildene, du dermed kombinert med grafikk, kan ta deg til et nytt reelt nivå av realisme i spill. Alle innardommene er omsluttet i en tynn aluminiumskasse som veier bare 4,46 pounds. All denne kraften kommer til en pris - $ 3199! Som en Windows-bruker kan du installere Windows-operativsystemet ved hjelp av BootCamp på en Apple-maskin, og du vil være klar til å gå.

Dell XPS 15

Denne maskinen er i stand til å tilby pålitelig ytelse hvis du ikke har noe imot å bruke ekstra dollar for å få jobben gjort bra. Den fullstendige versjonen av maskinen leveres med 3840 x 2160 piksler berøringsskjerm og koster $ 2500. Med tanke på prisen som er tung fra brukerperspektivet, er bærbar PC lighter og slankere fra produsentens side. Den nyere versjonen har en skarp 4K skjerm, forbedret batterilevetid, 2,2 GHz fjerde generasjon quad-core Core i7 chip og Nvidia grafikkort. Det er på bestilling med opptil 16 GB RAM, og enten 512 GB SSD eller en 1 TB harddisk. Alle disse elementene er mer enn nok til å tilby en jevn videoredigeringserfaring. Bortsett fra maskinvarefordeler som maskinen tilbyr, kan den være koblet til flere skjermer og omgjort til en hjemmebase videoredigering arbeidsstasjon etter behov.

HP ENVY Touchsmart

Salgspunktet for denne maskinen er det berøringsskjermgrensesnittet som ikke er merkbart i andre merker som er tilgjengelige i markedet. Interns av HP Envy inkluderer Intel Quad core i7 tredje generasjons prosessor, utgitt minne opp til 8 GB, HD-grafikk, 750 GB harddisk, turbo boost opp og mer. Litiumbatteriet hjelper deg med å få ekstra arbeidstimer (ca. 8 timer), og tekniske spesifikasjoner gir støtte for alle typer videoredigeringsprogramvare. Den 17,3-tommers full HD-skjermen gir deg krystallklare visninger for mer mediaredigering og engasjerende filmer. Den har en skjermoppløsning på 1366 X 768 for å gi klare bilder uten uklarhet i det. Pris - $ 1.058.

Asus Zenbook UX301

En lett kropp med en slank profil og 13,3-tommers multi-touch-skjerm ved oppløsninger fra 1080p opptil en Retina-esque 2560 × 1440 piksler (1920 × 1080 er også tilgjengelig) Asus Zenbook ser ut som en av de beste bærbare datamaskiner for foto- og videoredigering. Innersiden av maskinen avslører at den har stor 256 GB SSD og kjører en 17 prosessor i en slank og smart design. Stedet der det blir kort å levere - det har maksimalt 8 GB RAM. Få det for $ 1,299

Lenovo Y50 UHD

Det er en bærbar PC velsignet med 15-tommers ultrahøydefinisjon (3840 × 2160), en 2,5 GHz Intel Core i7-prosessor med 16 GB RAM, en 512 GB solid state-stasjon og en Nvidia GeForce GTX 860M med 4 GB av GDDR5. Mens alle spesifikasjonene gjør det mulig å betrakte som en av de beste kjøpene for video- og fotoredigeringsmaskin, har den en vekt på 5,3 pounds, noe som vanskeliggjør portabiliteten litt og skuffer oss. Bortsett fra dette, den bærbare datamaskinen er god og ytelse og skjerm er funksjoner verdt å merke seg. Pris - $ 1,399.99.

Gi oss beskjed hvis du har noen anbefalinger.

Relaterte innlegg:

  • Topp 10 Windows 7 bærbare datamaskiner til hjemmebruk
  • Dell XPS 14z: Gjennomgang, Tekniske spesifikasjoner, Pris - Sammenligning med MacBook Pro
  • Nye Windows 10-enheter du kan forvente å se i år
  • Beste Windows bærbare datamaskiner, stasjonære datamaskiner, mobilenheter på CES
  • Microsoft på CES 2014: Noen fine enheter og en stor alarmanrop

Link
Plus
Send
Send
Pin