Skip to main content

Legg til en Hjem-knapp i Microsoft Edge-nettleseren

Legg til en Hjem-knapp i Microsoft Edge-nettleseren

Geoffrey Carr

Microsoft Edge nettleser i Windows 10 lar deg nå legge til en Hjem-knapp til den. Mens noen av dere kanskje ikke finner noen bruk for Hjem-knappen, er det andre som liker å ha en Hjem-knapp, synlig i nettlesergrensesnittet. Når du klikker på denne startknappen, åpner den siden du angir den for å åpne - kanskje til og med ditt favorittnettsted.

Legg til Hjem-knappen til kant

Edge-nettlesere lar deg vise Hjem-knappen hvis du vil. Prosedyren er ganske enkel. For å vise Hjem-knappen, åpne Kant, klikk åpne 3-punktet Flere handlinger menyen og velg innstillinger.

Rull ned og klikk på Se Avanserte innstillinger. På toppen av seg selv vil du se følgende Vis Hjem-knappen innstilling.

Bytt glidebryteren til for å vise startknappen. Hvis du ønsker det, kan du sette deg til hjemmesiden til om: start for å vise startsiden, about: blank å vise en tom side, om: søk eller din favoritt nettside, hvis det er den første du liker å åpne.

Når du har gjort endringene, trykker du på Lagre knapp.

Hjem-knappen vises på adressefeltet.

For å fjerne Home-knappen, flytt bare knappen til Off-posisjon.

Selv om dette er et tillegg til en liten funksjon, håper vi Microsoft vil fortsette å legge til flere - spesielt kontekstmenyelementer som Søk med, Lim inn og søk og så videre.

Gi oss beskjed om hvordan du liker å bruke Edge-nettleseren. Og gå her hvis du vil ta en titt på noen Edge webleser tips og triks.

Link
Plus
Send
Send
Pin