Skip to main content

Rediger rådata på partisjoner med Active @ Disk Editor

Rediger rådata på partisjoner med Active @ Disk Editor

Geoffrey Carr

Det kan komme en tid da du kanskje vil se de rå dataene på diskpartisjoner, så hva er den beste programvaren som skal brukes til jobben? Det er flere tilgjengelige, men i dag skal vi se på Aktiv @ Diskredigerer for Windows PC. Active @ Disk Editor vil hjelpe deg med å vise og redigere rå sektorer på Fysiske disker, partisjoner og filer innhold i heksadesimal form.

Active @ Disk Editor er ikke bare laget for å tillate brukere å redigere data, men for å vise koden som systemet bruker til å samhandle med brukerne. Det er en kraftig app, og det vil fungere med nesten hvilken som helst form for lagringsenhet. Logiske stasjoner, fysiske disker og diskfiler vil alle fungere uten en unse problem.

Active @ Disk Editor for Windows PC

Funksjonene i en kuleform er:

  1. Rask navigasjonspoeng
  2. Rask disk info
  3. Støtte for Unicode
  4. Avansert malvisning
  5. Stor exFat-støtte

Bruke appen:

Brukergrensesnittet til Active @ Disk Editor er bedre egnet for avanserte brukere på grunn av komplikasjonen. Vi ville ikke kalle det altfor komplisert, men nybegynnere bør være forsiktige når de hopper inn for første gang. Brukergrensesnittet viser kontekst i HEX-modus, men det kan endres for å vise dem i ASCII- og Unicode-formater.

For å åpne en disk, må brukerne velge den i Recovery Explorer først, og fra da kan forskjellige metoder brukes til å få disken fullstendig åpnet. For eksempel kan vi bruke tastatursnarveien, ctrl + H, eller bare klikke på "Åpne i Diskredigerer" -knappen for å få ting startet.

Redaktøren er også smart nok til å bruke den beste malen for et gitt innhold. Den bruker hyperkoblingsmalen når adressefelt er valgt; Dette gjør det lettere å hoppe til et bestemt sted så raskt som mulig. Videre gir Navigate-menyen oss muligheten til å besøke de nødvendige sektorer raskere.

Hvis en bruker ønsker å redigere det viste innholdet, blir han eller hun bedt om å aktivere redigeringsfunksjonen enten med ctrl + Alt + E, eller via Edit-funksjonen. Rediger-funksjonen inneholder flere kommandoer som brukere kan bruke under filredigering, og alle har en tilsvarende tastaturgenvei for å starte opp.

Å åpne filer ligner på å åpne en disk, men forskjellige fiktjoner var til stede. For eksempel kan vi bruke kommandoen Inspekter filoppføring som tillot oss å åpne Fil MFT-menyen.

Konklusjon:

Active @ Disk Editor er flott for visning og redigering av rå data på partisjoner, disker eller filer. Det var ikke laget for nybegynnere, men fra vår erfaring, ville det være vanskelig å finne noen apps som denne som tar inn kontoen begrensningen av nybegynneren.

Vi bør påpeke at Active @ Disk Editor var flott med Windows 10, og kan lastes ned her gratis.

Link
Plus
Send
Send
Pin