Skip to main content

Smart PC Locker Pro lar deg enkelt låse Windows-PCen din

Smart PC Locker Pro lar deg enkelt låse Windows-PCen din

Geoffrey Carr

Smart PC Locker Pro er et gratis, lett og effektivt system låsing verktøy som kan beskytte dine personlige data fra tyver mens du er borte. Smart PC Locker Pro låser opp Windows-systemet automatisk etter en spesifisert mengde inaktivitet, og når datamaskinen er låst, kan den bare nås med passordet ditt. Dette er et flott verktøy for deg, hvis du forlater datamaskinen din veldig ofte.

Smart PC Locker Pro-funksjoner

Smart PC Locker Pro støtter Øyeblikkelig CV som betyr at når du låser opp, trenger du bare å skrive inn passordet og trykke på "Enter", og du vil være der du forlot jobben din, ingen logg inn og pålogginger kreves. Annet enn låsesystem, kommer applikasjonen med et sett med andre viktige og nyttige funksjoner som diskuteres kort i dette innlegget.

Oppstart: Programmet kan starte opp med Windows og kan til og med låse systemet ved oppstart, dette kan være svært nyttig hvis Windows-brukerkontoen din ikke er passordbeskyttet.

Sikkerhet: Programmet leveres med en komplett sikkerhetspakke. Det kan blokkere CD-ROM-er mens systemet er låst, det kan deaktivere Windows Oppgavebehandling, det kan passordbeskytte seg selv og kan også slå av datamaskinen etter noen få minutter med låsing. Det anbefales å deaktivere oppgavebehandleren, da det kan opprette en feil for å opprettholde sikkerheten til datamaskinen din.

hurtigtast: Med hurtigtastet kan du umiddelbart låse systemet med bare en kombinasjon av nøkler. Nøklene må inneholde 'Ctrl', 'Alt', 'Shift' eller alle av dem etterfulgt av en bokstavstast.

Strømsparing: Dette verktøyet kan spare deg for strøm ved å automatisk slå av skjermen etter en bestemt tid, og dessuten kan det også slå av datamaskinen etter en bestemt tid.

inaktivitet: Verktøyet kan automatisk låse datamaskinen mens den er inaktiv. Inaktivitetstiden kan settes fra innstillingene og under inaktivitetsinnstillinger kan du til og med lage unntak som at du kan forhindre låsing hvis noen av de angitte programmene dine kjører, eller du kan forhindre låsing hvis en fullskjerm-app kjører.

Bakgrunn: Som standard viser den en solid bakgrunnsfarge, men du kan legge til din egen bakgrunn for å låse skjermen under bakgrunnsbildeinnstillingene.

Samlet sett er verktøyet godt bygget med mange fantastiske og nyttige funksjoner. Instant låsing og strømbesparende funksjoner er verdt verktøyet. Brukergrensesnittet er enkelt og rent, når du har tilpasset innstillingene du trenger ikke åpne den igjen og igjen, kan du bare bruke hurtigtasten for å låse datamaskinen. Et flott verktøy hvis du lar datamaskinen stå i tomgang veldig ofte.

Klikk her å laste ned NoVirusThanks Smart PC Locker Pro. Programmet kan også låse PCen i sikkermodus.

Link
Plus
Send
Send
Pin