Skip to main content

Slik blokkerer du Facebook-spillforespørsler

Slik blokkerer du Facebook-spillforespørsler

Geoffrey Carr

Facebook er blant de mest populære og aktive nettsidene for sosiale nettverk. Du kan koble deg til dine venner og slektninger. Dette er også mulig å spille forskjellige interessante spill på Facebook. Noen spill kan spilles med venner, mens noen av dem er i stand til å bære kun en bruker.

Noen spill er kjempebra, men i de fleste tilfeller blir folk distrahert på grunn av hundrevis av spillforespørsler som kommer inn fra venner. De av dere, som bruker Facebook for forretninger eller ethvert offisielt arbeidsmessig formål, har alltid misliker slike spillforespørsler, og anser dem for å være en kilde til irritasjon. Når et spill blir virus på Facebook, blir mange automatiserte forespørsler sendt.

Hvis du er offer for utallige spillforespørsler, kan du enkelt bli kvitt dem ved hjelp av et innebygd Facebook-alternativ. Facebook lar brukerne blokkere spillforespørsler. Når det er gjort riktig, vil alle forespørsler for det aktuelle spillet bli blokkert eller skjult automatisk.

Blokker Facebook Spillforespørsler

Det er to måter du kan bruke til å kvitte seg med dette irriterende problemet. Enten kan du forhindre venner i å sende noen app- eller spillforespørsel, eller du kan blokkere selve spillet.

Blokker venner fra å sende spill / appforespørsel

Dette er en god prosess for å eliminere irriterende forespørsler. Du kan blokkere disse vennene, som ofte sender mye forespørsel. Din venn kan gjøre alt annet enn å sende forespørsel. For å gjøre det, bare åpne dine Facebook-innstillinger og gå til blokkering fane.

Alternativt kan du også gå til her. Etter det, finn ut Blokker app-invitasjoner og skriv ned vennens navn i den tomme boksen.

For å blokkere en blokkert venn, klikk bare på Unblock link.

Blokker spill på Facebook

For å blokkere et bestemt spill på Facebook, kan du følge disse trinnene. Først åpner du Blokkeringsinnstillinger-siden på Facebook og finner ut Blokker Apps. Deretter skriver du navnet på spillet, for det vennene dine sender forespørsel om.

På samme måte kan du også blokkere hvilket som helst spill. For å blokkere et blokkert spill, klikk bare på Unblock lenke som er plassert ved siden av spillnavnet. Men du kan spille noe blokkert spill. Dette alternativet vil bare blokkere spillets forespørsel.

I stedet for å få hundrevis av irriterende spillforespørsel, er det langt bedre å blokkere dem. For å blokkere et spill etter navn eller venn, kan du følge denne veiledningen.

Håper det ville være nyttig for deg.

Link
Plus
Send
Send
Pin