Skip to main content

Last ned internasjonal hit Catapult King fra Windows Store

Last ned internasjonal hit Catapult King fra Windows Store

Geoffrey Carr

Internasjonal # 1 Hit "Catapult King"Er tilgjengelig på Windows Store. Slingshot-spill har alltid vært veldig populære blant spillerne, og Catapult King er for tiden den ledende. Etter å ha vært tilgjengelig for Android og iOS-plattformer for en stund, er det internasjonalt treffspillet nå tilgjengelig for Windows-brukere også.

Catapult King for Windows PC

Spillet handler om å redde en prinsesse som blir bortført i noen slott av drager. Kattapultkongen her kjemper fra drage, så vel som de ekle ridderne som hjelper dragen til å holde prinsessen slaver av.

Dette er et 3D-fysikk puslespill spill som kommer med flott grafikk og levende farger. Spillerne blir Catapult King i spillet og skyter slingshot missiler til drage og dets riddere for å redde prinsessen. Det er tonnevis av grafiske attraksjoner og mer enn 100 morsomme utfordrende nivåer hvor spillerne kan bruke forskjellige magiske oppstart for å bruke den store arsenalkanalen til å knuse slottet av brannpustende drage og redde prinsessen.

Catapult King er et pent designet spill som først tar deg til en animert historie som viser hvordan dragen bortfører den vakre prinsessen. Spillet tar deg deretter til spillet direkte der spilleren er på redningsoppdrag for prinsessen og krysser forskjellige nivåer og kjemper med ridderne for å nå slottet først og deretter bekjempe den onde dragen og ta den vakre prinsessen tilbake.

Du kan laste ned spillet fra Windows Store for $ 0.99. Prøvingsversjon er også tilgjengelig.

Catapult King for Windows Phone

Du kan nå laste ned spillet på Windows Phone og bli en Catapult King. Begynn med å bruke Catapult og ta ned drakens slott med ulike power-ups. Kross slottet, drep de skummle ridderne og ta bort den vakre prinsessen kidnappet av den onde draken. Den fantastiske 3D-grafikken i spillet tar deg til den animerte eventyrlige verden.

Spillet fungerer med Windows Phone 8.1 og kommer i en 32 MB stor fil. Du kan laste den ned fra Windows Phone Store til $ 0.99 eller kan først ta prøveversjonen.

Det er tre power-ups i spillet-

  • Meteor Strike-det lar deg gi månens streik mot fienden ved hjelp av meteorballene på katapulten
  • Earth Shock hjelper deg å sprenge de skumle ridderne bort
  • Sikt - denne kraften gir deg synsfylt for nøyaktighet

Du kan vinne oppkjøpskjøpene og fullføre ulike nivåer og aktivere dem ved å trykke på skjermen ved å trykke på spesifikke strukturer av kreftene. Når du pause spillet, kan du se en meny som gir deg tilgang til de tilgjengelige spillforbedringene. Spillet tilbyr også noe i-app-kjøp, hvor du kan kjøpe litt magi og sjansen til å starte spillet fra det eksisterende nivået.

Catapult spill har alltid vært elsket av spillerne, og populariteten til "Angry Birds" viser det. Hvis du er en sint fuglelsker, vil du definitivt like dette nye spillet tillegget i Windows Store.

Link
Plus
Send
Send
Pin