Skip to main content

Slik bruker du Spotify med Google Home

Slik bruker du Spotify med Google Home

Geoffrey Carr

Googles hjemmesides standardmusikkleverandør er Google Play Musikk, men enheten støtter også Spotify. Slik kobler du din Spotify-konto til Googles startside for å spille av all tredjepartsmusikken du noensinne vil ha.

Akkurat som Alexa, kan du endre standard musikk tjenesten. Så, ved å bare si "Ok Google, spill The Weeknd", vil det automatisk bruke Spotify til å spille musikk i stedet for Google Play. Du kan til og med fortelle Google Home å spille en bestemt Spotify-spilleliste. Du kan fortsatt bruke Google Play Musikk når du vil. Du må bare si "spille Drake på Google Play Musikk" - det blir bare ikke standard. Det samme gjelder for Pandora så lenge du har Pandora-kontoen din, eller andre tjenester.

Når du først opprettet Google Home-enheten, bedt du deg om å velge en musikkleverandør du ønsket å bruke, så hvis du valgte Spotify og koblet til kontoen din, så er du god til å gå, men hvis du sitter fast med standard og ønsker nå å bytte til Spotify, så er det hvordan du kommer i gang.

Først åpner du Google Hjem-appen på smarttelefonen din og klikker på knappen Enheter øverst til høyre på skjermen.

Deretter trykker du på menyknappen øverst i høyre hjørne.

Velg "Innstillinger".

Trykk på "Musikk".

Velg "Spotify" fra listen.

En popup vises som forteller deg å koble din Spotify-konto til Google-kontoen din. Pek på "Link Account".

Trykk på "Logg inn til Spotify".

Skriv inn ditt brukernavn og passord for Spotify (eller velg "Logg inn med Facebook" hvis du vanligvis logger på den måten) og deretter "Logg inn".

Trykk "OK" for å bekrefte å koble Spotify-kontoen til Google-kontoen din.

Spotify vil nå være Google Homes standardmusikkleverandør. Hvis du vil koble fra din Spotify-konto når som helst, klikker du bare på "Unlink".

Fra nå av vil alle musikkforespørsler du gjør til Googles hjem, gå gjennom Spotify, og du kan fortelle det å spille Spotify-spillelistene dine uten å si "Spotify" i det hele tatt. Bare si "Ok Google, spill min spilleliste", forteller Google-hjemmet å søke i Spotify-biblioteket for den spillelisten og begynne å spille den.

Tittel bilde av antonshram / Bigstock, Spotify, Google

Link
Plus
Send
Send
Pin