Skip to main content

Slik sletter du din Firefox-konto

Slik sletter du din Firefox-konto

Geoffrey Carr

Mozilla Firefox bruker en Firefox-konto for å synkronisere passordene dine, bokmerkene og andre nettleserdata mellom enheter. Hvis du forlater Firefox bak, vil du kanskje slette kontoen din for å fjerne alle dine personlige data fra Firefox-servere.

Advarsel: Dette vil slette alle Firefox-nettleserdata lagret på nettet. Eventuelle data som er lagret i Firefox-nettleseren på datamaskinen, eksisterer fortsatt, men det vil ikke synkroniseres med de andre enhetene dine.

Slett din konto fra Innenfor Mozilla Firefox

Hvis du fortsatt er logget på kontoen din fra Firefox, klikker du på menyknappen og klikker deretter på kontonavnet ditt nederst på Firefox-menyen.

Klikk på koblingen "Administrer konto" på siden Synkroniseringsalternativer. Du blir tatt til kontoadministreringssiden på Firefox nettsted.

Klikk på "Slett" -knappen til høyre for Slett konto nederst på siden.

Skriv inn ditt Firefox-kontopassord og klikk på "Slett konto" -knappen. Kontoen din blir slettet. Hvis du vil opprette en ny Firefox Sync-konto, kan du.

Slett din Firefox-konto fra en annen nettleser

Hvis du vil slette din Firefox Synkronisering-konto uten å bruke Firefox, kan du gå til siden for innlogging for Firefox-konto. Logg på med e-postadressen og passordet du brukte til din Firefox-konto.

Rull ned og klikk på "Slett" -knappen til høyre for Slett konto.

Skriv inn ditt Firefox-kontopassord igjen og klikk på "Slett konto" -knappen. Kontoen din blir slettet.

Link
Plus
Send
Send
Pin