Skip to main content

Slik sletter du Netflix-visningaktiviteten og "Fortsett å se"

Slik sletter du Netflix-visningaktiviteten og "Fortsett å se"

Geoffrey Carr

Hvis du er en Netflix-abonnent, har du sannsynligvis sett på en film eller et TV-program som du heller ikke vil se i visningsloggen din. Det er en enkel måte å fjerne uønsket visningsaktivitet fra Netflix-kontoen din.

Dine tidligere settte elementer vises ikke bare i historien din - du vil se dem på forskjellige steder rundt Netflix, for eksempel "Fortsett å se" -elementene:

Netflix vil også lage forslag basert på ting du nylig har sett på:

Dette kan være svært nyttig når det gjelder å ta beslutninger basert på hva du har likt, men hvis du ikke likte en tittel, vil du kanskje ikke se forslag basert på den. Eller ofte kan du bare fjerne det slik at andre ikke ser det.

Slette Netflix-historikken

Du må bruke en nettleser til å administrere Netflix-profilen din. Selv om du bruker Netflix-mobilappen på telefonen eller nettbrettet, åpner du kontoen din i et nettleservindu når du klikker på koblingen for å åpne kontoinformasjonen. Dette betyr at hvis du bruker en iPhone, åpnes den i Safari, hvis du bruker en Android-enhet, åpnes den i Chrome, eller hva standard nettleseren din kan være.

Fra skrivebordet, gå til Netflix.com og klikk på profilnavnet ditt for å få tilgang til rullegardinmenyen. Klikk på "Din konto" for å se kontoinnstillingene dine.

Rull nå ned til delen "Min profil" og klikk på "Vise aktivitet".

Her ser du en komplett liste over all visningsaktivitet. Når du vil fjerne noe fra listen, klikker du bare på "X" til høyre for hvert element.

Hvis du har brukt Netflix for en stund, så er denne listen sannsynligvis ganske lang. Det gode er imidlertid at Netflix ikke vil be deg om å bekrefte om du vil fjerne en tittel eller ikke. Dette betyr at du vil kunne gå gjennom og slette så mye av visningshistorikken ganske raskt.

Hvis du vil slette et element fra listen Fortsett å se, må du fjerne hele serien fra siden Min aktivitet.

Det kan ta opptil 24 timer før et utvalg fjernes fra alle enhetene. Det tar vanligvis ikke så lenge, og du vil mest sannsynlig se det forsvinne fra visningaktiviteten din på Netflix.com nesten umiddelbart.

Det er alt som er å slette Netflix visningsaktivitet. Nå vet du neste gang du ser på noe som er litt pinlig, kan du enkelt fjerne det uten noen klokere.

Link
Plus
Send
Send
Pin