Skip to main content

De beste nettstedene for streaming av gratis musikk

De beste nettstedene for streaming av gratis musikk

Geoffrey Carr

Internett har bortskjemt oss med valg. Spørsmålet er ikke hvor du skal finne godt innhold, men hvilken av de mange tjenestene som passer best for deg. Streaming gratis musikk er ikke noe unntak, så her er noen av våre favorittsteder.

Spotify

Spotify er en av verdens mest populære musikk streaming tjenester. Den har en radio-lignende opplevelse med noen on-demand funksjoner. Gratis brukere kan streame annonse-støttet musikk mens betalende brukere kan streame på forespørsel, få tilgang til nettilgang, og lytte til annonsefri musikk.

En av funksjonene som setter Spotify fra hverandre er sine anbefalinger. For eksempel er Discover Weekly-spillelisten en enorm populær funksjon som anbefaler 30 sanger til deg hver mandag basert på hva du har lyttet til. Dette og andre funksjoner har gjort Spotify til den mest populære streamingtjenesten der ute med over 70 millioner betalende brukere.

Pandora

Pandora er et flott nettsted for å streame din favorittmusikk og oppdage ny musikk også.

Når du skriver inn favorittgenre eller artist i søkeboksen på hjemmesiden, oppretter Pandora en radiostasjon for deg som inkluderer musikk som ligner på ditt valg. Basert på tilbakemeldingene du gir, tar Pandora beslutninger om hvilken musikk du vil anbefale neste.

Pandoras gratis versjon, som alle andre tjenester, er annonsestøttet. Pandora tilbyr to betalte planer-Plus og Premium. Plus-versjonen koster 4,99 dollar i måneden, og gir deg tilgang til ubegrenset hopp, ubegrenset replays og høyere lydkvalitet. Premium-versjonen koster $ 9,99 per måned. Den inneholder alle Plus-funksjonene, gir deg tilgang til hele 40 millioner sangdatabasen, og lar deg lagre musikk offline utenom alle Plus-funksjonene.

Google Play Musikk

Google Play Musikk har en gigantisk musikksamling, og du kan søke etter musikk eller artister for å starte streaming straks. Alternativt kan du besøke toppkartet eller nyutgivelsesavsnittet for å lytte til populære spor. Du kan streame litt musikk direkte, men noen krever at du starter en radiostasjon.

En unik funksjon som bare tilbyr Google Play Musikk, lar deg laste opp opptil 50 000 av dine lovlig eide sanger til Google-biblioteket som du deretter kan streame når som helst.

Tjenesten er annonsestøttet, men du kan betale for et abonnement for å kvitte seg med annonsene. Det koster $ 9,99 per måned, men de tilbyr også en familieplan som støtter opptil seks medlemmer og koster $ 14,99 per måned.

iHeartRadio

iHeartRadio er et flott musikk streaming nettsted hvor du kan lytte til live radio eller lage din egen kanal med favorittartister og sjangere. iHeartRadio er en del av iHeartMedia-gruppen, som er den største kringkasteren i USA.

Og det er det virkelige salgsargumentet for tjenesten; Du kan bruke den til å lytte til radiostasjoner over hele USA. De kjører over 850 kanaler, setter opp musikkarrangementer, og til og med produserer arrangementer og konserter.

Soundcloud

SoundCloud kan beskrives som YouTube for musikk. Den har en enorm samling av musikk opprettet av kunstnere over hele verden. Siden den inneholder musikk fra uavhengige artister, tar det litt mer søk å finne musikk du liker. Men når du følger noen gode kunstnere, kan du alltid finne god musikk i fôret ditt.

Den gratis versjonen av SoundCloud er annonsestøttet. Det tilbyr også en premium plan-SoundCloud Go + -det fjerner annonsene og legger til offline lytte. SoundCloud Go + kjører $ 9,99 per måned.

En annen premium plan-SoundCloud Pro-er designet for artister som deler musikk på SoundCloud. Denne planen gir høyere opplastingsgrenser, detaljerte analyser og noen andre funksjoner.

Shoutcast

SHOUTcast er en interessant musikk streaming tjeneste som gir deg tilgang til over 89.000 radiostasjoner fra hele verden. Du kan navigere stasjonene etter sjanger, eller søke etter stasjoner eller artister. Det kreves ingen påmelding, og du kan starte streaming av musikk på sekunder.

Men, SHOUTcast er ikke bare en streamingtjeneste. Det er kringkastingsverktøy lar deg starte radiostasjonen. Tjenesten er helt gratis, og du kan til og med tjene penger på radiostasjonen med Targetspot Publisher Program.

AccuRadio

AccuRadio er et flott sted å ikke bare streame musikk, men også å oppdage ny musikk. I motsetning til enkelte nettsteder er AccuRadios grensesnitt ganske grei. Du kan klikke på noen av de anbefalte artistene eller sjangrene på hjemmesiden, eller du kan søke etter favorittmusikken din og begynne å lytte umiddelbart.

Selv om AccuRadio er annonsestøttet, tilbyr det ubegrenset hopping av sanger, noe som de fleste gratis streaming nettsteder ikke tilbyr. Hvis du liker å høre på farten, kan du bruke AccuRadios mobilapper som er tilgjengelige for Android, iOS og mange andre plattformer.

Last.fm

Last.fm var en av de første sosiale nettverkene og streamingtjenester før andre alternativer kom sammen. Den lar deg streame musikk fritt, men også oppdage musikk basert på hva samfunnet lytter til. Deres "Scrobbles" -funksjonen hevder å spore hva du lytter til og anbefale annen musikk du vil elske. "Scrobbling" er gjort på Last.fm nettside, men du kan også koble deg til andre musikk tjenester som Spotify, SoundCloud, Google Play Musikk for å få finjusterte anbefalinger basert på din smak.


Selv om vi ønsker at vi kan anbefale bare ett av disse nettstedene som det beste for dine streamingbehov, kan vi ikke.Alle har en annen smak i musikk, og den store mengden musikk tilgjengelig gjør det umulig å erklære en tjeneste den beste. Vi anbefaler at du har en tur på alle disse stedene finne ut av det du liker mest.

Link
Plus
Send
Send
Pin