Skip to main content

Slik deaktiverer du "Raise to Listen" for lydmeldinger i iOS

Slik deaktiverer du "Raise to Listen" for lydmeldinger i iOS

Geoffrey Carr

Med iPhone-enheten Raise to Listen kan du ta opp eller høre på en lydmelding bare ved å heve telefonen til ansiktet ditt. Det kan være nyttig, men det kan også være ganske irriterende, spesielt hvis du ikke bruker lydmeldinger, og du er lei av at du ved et uhell registrerer dem. Slik slår du av den.

The Raise to Listen-funksjonen kan være litt quirky. Noen ganger begynner du et opptak, bare å sette telefonen ned eller sette den i lommen. Og hvis du bruker en skjermbeskytter, kan det forårsake nok forstyrrelser med nærhetssensoren at den krangler den quirkiness opp et hakk eller to. Så hvis du ikke bruker det, er det sannsynligvis en god ide å bare slå den av. Vær oppmerksom på at å slå av hev-til-hør-funksjonen ikke vil påvirke at du kan hente telefonen for å vekke den eller den funksjonen som slår av skjermen når du hevder telefonen til ansiktet ditt under en telefonsamtale. Slå av Raise to Listen også vil ikke ødelegge andre dikteringsfunksjoner, som mikrofonknappen på tastaturet.

Slå av Raise to Listen er super enkelt. Først brann du inn appen Innstillinger. På hovedinnstillingsskjermbildet ruller du ned og trykker på "Meldinger".

På skjermbildet Meldingsinnstillinger ruller du ned mot bunnen til "Lyd" -delen og slår av "Løft til lytte" -bryteren.

Nå som Raise to Listen er slått av, vil du ikke ved et uhell inkludere folk i hva 30 sekunder av livet ditt lyder som når du er ferdig med teksting. Og hvis du liker lydmeldinger, kan du fortsatt bruke dem. Du må bare trykke på mikrofonknappen for å spille inn eller en lydmelding for å høre.

Link
Plus
Send
Send
Pin