Skip to main content

Slik hindrer du noen mennesker i å vite at du har lest deres iMessage

Slik hindrer du noen mennesker i å vite at du har lest deres iMessage

Geoffrey Carr

Som standard sender iMessage en leserkvittering tilbake til avsenderen, slik at de kan se når du har lest meldingen. Du kan slå denne funksjonen helt av, men hva hvis du vil sende leserkvitteringer til noen mennesker, men ikke andre?

I IOS 10 kan du nå slå av kvitteringer for hver samtale separat. Si at du ikke vil at svigermoren skal vite når du har lest meldingene hennes. Du kan slå av leserkvitteringer i samtalen med henne, men la hovedinnstillingen være på for alle andre.

Alternativet Send les kvitteringer i hver samtale overstyrer alternativene Send lesing kvitteringer for Meldinger i de viktigste iPhone-innstillingene. Så, for å slå av Les Les kvitteringsalternativet for enkelte personer, men legg det på for alle andre, må du først kontrollere at alternativet Send les kvitteringer er på i iPhone-innstillingene dine.

Deretter, for å slå av lesekvitteringer for en bestemt person, åpne samtalen i Meldinger med den personen. Trykk på ikonet i øverst til høyre på skjermen.

Send-les-kvitteringsknappen er grønn når den er på. Trykk på skyveknappen for å slå av alternativet.

Trykk på "Ferdig" øverst til høyre på skjermen.

Nå kan du spille uvitende med svigermoren din (eller noen andre) som sier at du aldri har mottatt hennes melding, hvis du ikke vil svare umiddelbart.

Link
Plus
Send
Send
Pin