Skip to main content

Passordvarselutvidelse for Google Chrome

Passordvarselutvidelse for Google Chrome

Geoffrey Carr

Uansett hvor sterke våre sikkerhetsinnstillinger er, finner hackere alltid en eller annen måte å trenge inn i våre datasystemer og stjele våre personlige detaljer. Hackere og cyberkriminelle fortsetter å finne de innovative måtene å lokke brukerne til å dele sine personlige opplysninger og viktige legitimasjonsbeskrivelser.

Passordvarselutvidelse for Google Chrome

Google Chrome presenterer en ny Chrome-utvidelse som heter Passordvarsel, som vil advare brukerne når de legger inn påloggingsinformasjonen i en innloggingsside som ikke er Gmail. Som navnet antyder, varsler passordvarsel brukerne før de skriver inn sitt Gmail-passord hvor som helst annet enn accounts.google.com.

Varslingsmeldingen sier at Gmail-passordet ditt er utsatt for en falsk Gmail-innloggingsside, og du må nullstille passordet ditt umiddelbart.

Den falske Gmail-innloggingssiden, som kalles som phishing-side, er faktisk et nettsted som drives av cyberkriminelle som ønsker å stjele passordet ditt. Phishing-siden ser veldig ut som den vanlige Gmail-innloggingssiden, og alle kan lure seg lett. Hackere kan enkelt stjele passordet ditt og få tilgang til Gmail-kontoen din uten varsel.

Hvordan passordvarsel fungerer

Når du laster ned og installerer denne utvidelsen i Chrome-nettleseren, sparer den en "Scrambled" versjon av din Google-konto passord. Denne utvidelsen varsler deg når du skal skrive inn innloggingsdetaljer på en phishing-side.

Utvidelsen fungerer også på Google Apps og Google Disk, så du kan bruke den til å sikre Gmail kontoer for dine ansatte.

Arbeidsgivere kan installere passordvarslet for alle ansattees kontoer og få varsel når programmet oppdager et sikkerhetsproblem, noe som ytterligere bidrar til å beskytte kontoene mot hackingforsøk og phishing-angrep.

Samlet er passordvarsel en enkel og nyttig Chrome-utvidelse som kan beskytte deg mot phishing-angrep og sender et varsel hver gang du oppgir innloggingsopplysningene dine. Du kan få dether.

Hold deg trygt.

OPPDATER: Passordvarselutvidelsen for Google Chrome ble omgått av en enkel utnyttelse.

Relaterte innlegg:

  • Hva er phishing og hvordan du identifiserer phishing-angrep
  • Google Chrome Tips og triks for Windows-brukere
  • Gmail Logg inn: Slik logger du deg sikkert på Gmail
  • 10 beste Chrome-utvidelser å installere
  • Google Plus Logg inn, registrer deg og logg inn sikkerhets tips

Link
Plus
Send
Send
Pin