Skip to main content

Sikkerhetskopier kontakter og meldinger til SD-kort på Windows Phone 8.1

Sikkerhetskopier kontakter og meldinger til SD-kort på Windows Phone 8.1

Geoffrey Carr

Microsoft har nylig lansert "Kontakter + Meldingskopiering"Windows Phone utility program som er i hovedsak a innstillinger app som gjør det mulig å lage backup av alle kontakter og meldinger som er tilstede i telefonen. Appen hjelper en å lagre sine eksisterende kontakter i VCF format og meldinger som SMS og MMS i XML format til SD-kortet. De sikkerhetskopierte dataene kan senere gjenopprettes til samme eller en annen Windows Phone.

Sikkerhetskopier Windows Phone kontakter og meldinger til SD-kort

Sikkerhetskopier dataene dine

Følg disse trinnene for å sikkerhetskopiere kontakter og meldinger til SD-kort på Windows Phone:

Trinn 1: Last ned og installer "kontakter + backup"Programmet fra Windows Phone Store. Søknaden er for tiden tilgjengelig for Windows Phone 8.1 og nyere.

Steg 2: Når installasjonen er fullført, vises ikke applikasjonen i Apps-listen over telefonen din. Du må finne "kontakter + meldingskopiering"Alternativet i"innstillinger"App på din Windows Phone.

Trinn 3: Start "kontakter + meldingskopiering"App som er tilstede innenfor innstillinger. Landingssiden kommer med 2 alternativer - "backup"Og"restaurere"Alternativet. Du kan velge alternativet, avhengig av kravet ditt - Hvis du tar backup for første gang - klikk på "backup"Alternativet. Hvis du vil gjenopprette data fra sikkerhetskopiert data hit på "restaurere“.

Trinn 4: For å fortsette med sikkerhetskopiering, på backup siden - se på alternativene du vil ha en kopi av. Velg ett eller flere av følgende alternativer - Kontakter, SMS og MMS. Etter valget, trykk på "backup"Og sikkerhetskopieringsprosessen blir initiert med en fremdriftslinje som viser statusen. Tiden du tar for å sikkerhetskopiere kontakter og SMS, avhenger av hvor stor din kontaktliste og SMS-logg er. Vent til sikkerhetskopieringsprosessen er ferdig. Hvis du vil avslutte sikkerhetskopiering, trykk på "Stoppe“.

Trinn 5: Den opprettede sikkerhetskopien vil bli lagret med gjeldende tidsstempel og vil bli lagret i en mappe som heter "backup + gjenoppretting"I SD-kortet som er festet til telefonen. Du kan når som helst se disse sikkerhetskopierte filene på SD-kortet ved hjelp av Fil-appen. Alle kontaktene dine vil bli lagret i .VCF-format og SMS / MMS vil bli lagret som en XML-fil.

Gjenopprett data

For å gjenopprette lagrede data fra SD-kort til samme eller en annen Windows Phone - følg disse trinnene:

Trinn 1: Start "kontakter + meldingskopiering"Applikasjon som finnes i innstillingsappen (på samme måte som du gjorde for sikkerhetskopiering av data).

Steg 2: I destinasjonssiden til "kontakter + meldingskopiering", Velg "restaurere"Alternativet som åpner siden" gjenopprett ".

Trinn 3: Som standard vises den siste sikkerhetskopierte filen i kontakt-, SMS- og MMS-delen på gjenopprettingssiden. Nedrullingen som er til stede, inneholder alle versjoner av sikkerhetskopierte data - du kan velge filen du vil gjenopprette data fra. Vær også oppmerksom på at det er en advarsel om at du kanskje ikke kan rulle noen ganger.

Trinn 4: Etter å ha valgt de nødvendige sikkerhetskopifilene under kontakter, SMS og MMS, trykk på "restaurere"-Knappen for å starte gjenoppretting av de valgte dataene dine tilbake. Tiden for å gjenopprette data avhenger av hvor stor sikkerhetskopierte filer er.

Et kjent problem i appen har blitt rapportert for to SIM-telefoner som gjør at appen kan gjenopprette alle meldingene til meldingsbutikken til første SIM / spor som er tilstede i telefonen.

Relaterte innlegg:

  • Våre Data, Våre Selve: En Gjestepost og Whitepaper på Data Backup
  • Gratis Imaging, Backup og Recovery Software for Windows 10
  • Overfør kontakter, e-post, sosiale kontoer til Windows Phone fra gammel telefon
  • Opprett systemgjenopprettingspunkt, Gjenopprett datamaskin ved hjelp av Systemgjenoppretting i Windows 10
  • Hekasoft er et gratis sikkerhetskopierings- og gjenopprettingsverktøy for nettlesere og programvare

Link
Plus
Send
Send
Pin